« Zpět

Modrá pyramida získala opět titul „Stavební spořitelna roku 2008“

| 28. listopadu 2008 - 11:49 | Zprávy | Stavební spoření

V prestižní soutěži MasterCard Banka roku 2008 získala Modrá pyramida již počtvrté za sebou nejvyšší ocenění. Na slavnostním večeru převzal 26. listopadu cenu „Stavební spořitelna roku 2008“ pan André Léger, předseda představenstva a ředitel Modré pyramidy stavební spořitelny.  

V prestižní soutěži MasterCard Banka roku 2008 získala Modrá pyramida již počtvrté za sebou nejvyšší ocenění. Na slavnostním večeru převzal 26. listopadu cenu „Stavební spořitelna roku 2008“ pan André Léger, předseda představenstva a ředitel Modré pyramidy stavební spořitelny, který ve svém vystoupení poděkoval všem zaměstnancům a spolupracovníkům Modré pyramidy za vysoké nasazení v roce 2008.

U příležitosti vyhlášení výsledků pan André Léger dále uvedl: "Jsem přesvědčen, že tato cena patří také a především našim klientům. Právě klienti jsou pro nás tím hlavním, právě oni si zaslouží poděkování za zájmem o naše produkty, loajalitu a důvěru, kterou nám projevují. Také chci poděkovat našim partnerům, zvláště mateřské Komerční bance a jejím dceřiným společnostem – díky zázemí Skupiny Komerční banky se nám daří plnit náročné cíle, které jsme si stanovili."

Modrá pyramida je „Stavební spořitelnou roků 2005, 2006, 2007 a 2008“. V letošním ročníku se umístila na druhém místě Českomoravská stavební spořitelna a na třetím Stavební spořitelna České spořitelny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.