« Zpět

Start Plus – nový produkt pro podnikatele od Kooperativy

| 18. června 2009 - 11:28 | Zprávy

Kooperativa vstupuje na trh s novým pojistným produktem pro podnikatele – Start Plus. Toto jednoduché a srozumitelné pojištění je určeno pro souhrnné pokrytí rizik menších podnikatelských subjektů.
Parametry pojištění Start Plus jsou nastavené tak, aby poskytovaly pojistnou ochranu pro všechny situace, které mohou v reálném životě podnikatele nastat.

Kooperativa vstupuje na trh s novým pojistným produktem pro podnikatele – Start Plus. Toto jednoduché a srozumitelné pojištění je určeno pro souhrnné pokrytí rizik menších podnikatelských subjektů.
"Parametry pojištění Start Plus jsou nastavené tak, aby poskytovaly pojistnou ochranu pro všechny situace, které mohou v reálném životě podnikatele nastat. Jeho nejvýznamnější předností je tedy komplexní pokrytí podnikatelských rizik. Klient, který uzavře tuto pojistnou smlouvu se nemusí obávat, že některé potřebné pojištění bylo opomenuto," konstatuje ředitel Úseku pojištění majetku a odpovědnosti Kooperativy Michael Neuwirth.
Do obsahu pojištění je formou „balíčku“ zahrnuto velké množství rizik: Pojištění proti všem myslitelným živelním pohromám, proti odcizení a vandalismu, pojištění technických rizik (strojní pojištění a pojištění elektroniky), pojištění skla, pojištění „posla“ (přepravy peněz), pojištění silniční přepravy, pojištění přerušení provozu, pojištění odpovědnosti za škodu. "Ve výčtu jednotlivých rizik bych vyzdvihl například možnost pojištění přerušení provozu. V našem případě se jedná o srozumitelné pojištění, kde je zřejmé, jaká bude výše pojistného plnění v závislosti na době přerušení provozu. Klient si volí denní částku, kterou bude dostávat v případě přerušení provozu a dále volí dobu ručení. Nadstandardní výhodou je dále, v případě pojištění přerušení provozu široký rozsah krytí – týká se například i přerušení provozu z důvodu škody na budově, ve které je pojištěný v nájmu, a dále z důvodu úředního zásahu (např. vyhlášení karantény, rozhodnutí statika o uzavření objektu, apod.). Pojištění odpovědnosti za škodu se automaticky vztahuje i na odpovědnost za škodu způsobenou vadným výrobkem, odpovědnost za škodu na věci převzaté a užívané. Samozřejmostí je i opomíjené pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou vynaložením oprávněných nákladů léčení zdravotní pojišťovnou (regres)," doplňuje Neuwirth. Samotná pojistná smlouva je velmi přehledná a srozumitelná s jasně uvedenými základními parametry pojištění (pojistné částky, limity plnění, spoluúčast, ...).. "Z pojištění byla rovněž odstraněna zbytečná administrativní pravidla - není nutno přikládat podnikatelské oprávnění, uvádět výrobní čísla strojů, SPZ, apod.," zdůrazňuje Neuwirth.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.