« Zpět

Slavia pojišťovna nabízí slevu řidičům se zimními pneumatikami

| 4. listopadu 2008 - 12:13 | Zprávy

Slavia pojišťovna podporuje zvyšování bezpečnosti na českých silnicích a nabízí slevu z povinného ručení všem řidičům, kteří používají zimní pneumatiky.

Slavia pojišťovna podporuje zvyšování bezpečnosti na českých silnicích a nabízí slevu z povinného ručení všem řidičům, kteří používají zimní pneumatiky.

"Máme statisticky zjištěno, že řidiči se zimními pneumatikami v zimních měsících způsobují méně nehod a méně škod, a proto jim nabízíme slevu z povinného ručení," říká marketingový ředitel Slavia pojišťovny Jan Bárta. "U Slavia pojišťovny tak ukáznění řidiči nedoplácejí díky slevě na ty řidiče, kteří takto odpovědný přístup k bezpečnosti na silnicích nemají," dodává Jan Bárta.

"Slavia pojišťovna vítá, že od letošního podzimu je ve vybraných úsecích používání zimní výbavy povinné. Chceme ale slevou motivovat řidiče k používání zimních pneumatik i tam, kde jim to nenařizuje nová dopravní značka, protože každý krok, který vede ke zvýšení bezpečnosti na silnicích, má podle nás smysl," říká Jan Bárta.

Sleva činí 5 procent z roční částky za povinné ručení. Nárok na slevu má každý řidič, který slíbí, že od 15. října do 15. března bude používat zimní pneumatiky. Sleva za používání zimních pneumatik se připočítává k dalším slevám a bonusům, na které má řidič nárok.

Slavia pojišťovna už samotnou nabídkou povinného ručení podporuje ukázněné řidiče a řidičky, kterým nabízí nejvýhodnější povinné ručení na trhu. Podle statistik do této skupiny patří řidiči starší 35 let, s vozidlem starším 8 let. Pokud má navíc řidič bezeškodní průběh za posledních 7 let, může získat bonus na pojistném 60 %. Slavia pojišťovna při svých výpočtech vychází z dostupných statistik o nehodovosti jednotlivých skupin řidičů a z pomocných údajů z jiných pojistek, například havarijních.

Více informací o povinném ručení Slavia pojišťovny získáte na www.slavia-pojistovna.cz

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.