« Zpět

Ptejte se v poradně odborníka na změny v povinném ručení

| 25. listopadu 2008 - 12:19 | Zprávy

Od 1.1. 2009 vejde v platnost novela zákona o povinném ručení, která přinese mnoho změn. Nebudete-li mít povinné ručení, hrozí vám pokuta až 40 tisíc korun. Co všechno se změní a jak vysoké budou sankce, se můžete ptát od 24. do 28. listopadu odborníka na povinné ručení Jaroslava Hořeňovského z ČSOB Pojišťovny.

Ptát se můžete na cokoli ohledně povinného ručení, například na to, co se stane, když špatně odhadnete škodu po nehodě. Jaké bude mít důsledky, bude-li škoda vyšší než 100 000 korun a vy policii nezavoláte nebo právě naopak, pokud bude škoda nižší než 100 000 korun a vy policii zavoláte? Jak máte postupovat v případě, že chcete změnit pojišťovnu? Podobné otázky můžete pokládat celý tento týden.

Kdo bude odpovídat: Jaroslav Hořeňovský pracoval například jako referent podnikatelských rizik v IPB Pojišťovně. Od roku 2001 byl ředitelem odboru služeb klientům neživotního pojištění v ČSOB Pojišťovně a od roku 2003 zastává tamtéž post vedoucího týmu, který má na starosti pojištění vozidel. Relaxuje sportem a u počítače. Je ženatý a má dvě děti.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.