« Zpět

Poštovní spořitelna zlevňuje podnikatelské účty

| 15. dubna 2008 - 10:24 | Zprávy

Poštovní spořitelna snížila měsíční poplatky za vedení účtu Postkonto o třetinu. Změny se týkají nových i stávajících klientů. ?U programu MAX jsme snížili poplatky za vedení účtu o celou třetinu ze 150 Kč na 99 Kč. Zároveň jsme rozšířili služby a transakce, které jsou v poplatku zahrnuty,? představuje novinky T. Basista, manažer segmentu SME PS.

Poštovní spořitelna snížila měsíční poplatky za vedení účtu Postkonto o třetinu. Změny se týkají nových i stávajících klientů.

?U programu MAX jsme snížili poplatky za vedení účtu o celou třetinu ze 150 Kč na 99 Kč. Zároveň jsme rozšířili služby a transakce, které jsou v poplatku zahrnuty,? představuje novinky T. Basista, manažer segmentu SME PS. ?Klienti navíc dostanou deset elektronických příkazů k úhradě zdarma a vedení Kreditní karty pro podnikatele bez poplatku. To vše za zachování všech dosavadní výhod tohoto programu.?

Snížení měsíčních poplatků na 99 Kč se týká i klientů využívajících program Obec. I zde zůstávají zachovány všechny dosavadní výhody účtu, tedy individuální úročení a služba Homebanking či vydání 3 Maxkaret zdarma. V měsíčním poplatku je navíc zahrnuto 10 elektronicky zadaných příkazů k úhradě.

Poštovní spořitelna dále zrušila program Start a jeho výhodu ? vedení konta na půl roku zdarma ? poskytuje nyní u všech nově založených účtů. Další změna má za cíl zlepšení orientace v nabídkách jednotlivých programů. Účet, dosud označovaný jako ?bez programu?, je od března veden pod názvem Ekonom. Tento program zůstává i nadále bezkonkurenčně nejlevnějším podnikatelským účtem na českém bankovním trhu. I pro uživatele programu Ekonom připravila Poštovní spořitelna bonus ? zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking zcela bez poplatku. Tento bonus si připíší také klienti programu Neziskový sektor.

Snížení poplatků za vedení účtu je v souladu s progresivní poplatkovou politikou Poštovní spořitelny, která dlouhodobě patří mezi banky s nejnižšími sazbami. Poštovní spořitelna tak vychází vstříc podnikatelům a živnostníkům, kterým je Postkonto určeno především. Ti také jistě ocení i bezkonkurenční dostupnost Poštovní spořitelny ? účet lze obsluhovat na více než 3 300 poštách a ve 30 finančních centrech PS.

Nové schéma Postkont Poštovní spořitelny

Jméno konta
6měsíční lhůta na
zkoušku zdarma
Měsíční poplatek
za službu
Nové benefity zdarma

Ekonom
ANO
50,-
Zdarma zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking

Max
ANO
99,-
(původně 150,-)
Zdarma 10 elektronických příkazů k úhradě, vedení Kreditní karty pro podnikatele

Obec
ANO
99,-
(původně 170,-)
Zdarma 10 elektronických příkazů k úhradě

Neziskový sektor
ANO
zdarma
Zdarma zjištění zůstatku účtu v aplikaci Max Internetbanking

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.