« Zpět

Pojišťovna České spořitelny změnila logo a název společnosti

| 24. března 2009 - 12:42 | Zprávy

V rámci jednání mimořádné valné hromady akcionářů 20. března 2009 byl změněn název společnosti na Pojišťovna České spořitelny, a. s., Vienna Insurance Group. Jedná se tedy o přidání dodatku k stávající obchodní firmě, který zdůrazňuje příslušnost k rakouské pojišťovací skupině. V souvislosti s úpravou názvu pojišťovna připravila také nové logo společnosti.


"Důvodem pro změnu je snaha sjednotit označení všech tří dceřiných společností Vienna Insurance Group v České republice," říká Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. Ke stejnému přejmenování došlo v minulosti také v případě společností Kooperativa, a. s., Vienna Insurance Group a Česká podnikatelská pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group.
Nové obchodní jméno Pojišťovny České spořitelny doprovází také změna loga společnosti. V rámci nového loga pojišťovny zmizel grafický prvek odkazující na příslušnost do skupiny Erste a naopak přibyl dovětek Vienna Insurance Group. Součástí rakouské pojišťovací skupiny se Pojišťovna České spořitelny stala loni v září.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.