« Zpět

Pojištění pro psí tlapky

| 8. dubna 2008 - 16:11 | Zprávy

Chtěli byste si pojistit veterinární léčbu svého psa, když onemocní nebo se zraní? Obáváte se, že v případě opravdu vážného úrazu nebudete mít na jeho léčbu dostatek finančních prostředků? Pak tyto obavy můžete hodit za hlavu.

Česká pojišťovna přišla s novinkou v pojištění - životním a zdravotním pojištěním pro psy Mazlíček. Již více než půl roku mohou majitelé sjednávat pro své čtyřnohé kamarády nejen pojištění pro případ uhynutí, ale také na úhradu léčby jejich úrazů nebo onemocnění. Pojištění je možné uzavřít jak na kterékoliv přepážce České pojišťovny, tak jednoduše po telefonu.

Trojlístek pojištění ochrání naše miláčky

Produkt je zatím určen pouze pro psy a smlouva zahrnuje tři typy pojištění ? na léčení úrazu nebo nemoci, dále pro případ uhynutí nebo utracení a v neposlední řadě odpovědnosti za škody, jež by zvíře způsobilo třetím osobám. Těžištěm produktu, který je ve svých kombinacích i limitech pojistného plnění maximálně variabilní, je novinka na českém trhu, kterou je pojištění pro případ léčení úrazu nebo nemoci.

I u pejsků platí - čím dříve, tím lépe

Pojistit mohou majitelé každého psa, tedy i křížence bez průkazu původu, který je označen čipem nebo tetováním, aby byla možná jeho přesná identifikace. Podmínkou je, aby byl v době sjednání pojištění zdravý a řádně očkovaný. Základními kritérii u pojištění na léčbu je stáří a hmotnost psa ? pojistit lze psa do 40 kilogramů, kterých je většina, do stáří 9 let, těžšího pak do 5 let. Samozřejmě stejně jako u lidí platí čím dříve, tím lépe. Pro štěňata a mladé psy jsou přichystány zajímavé slevy. Například u štěněte do jednoho roku poskytuje Česká pojišťovna slevu 10 %, a to po celou dobu trvání pojištění.

Kolik Mazlíček stojí?

Pokud jde o roční pojistné, tak záleží na variantách a kombinacích pojištění, které si majitel pejska vybere. U ročního limitu na léčebné výlohy ve výši 15 000 Kč je to u plemene do 40 kilogramů 1650 Kč ročně.  Pokud majitel pojistí pejska do jednoho roku, bude mu přiznána 10% sleva, takže zaplatí 1485 Kč za rok. Pokud by si k tomuto limitu připojistil odpovědnost,  připlatí 150 Kč. 
 
Uzavření smlouvy je rychlé a jednoduché a může potěšit třeba i jako dárek. Pojištění na nemoci a úrazy totiž přijde vhod nejen čtyřnohým kamarádům, ale především peněženkám jejich majitelů.

Více se o pojištění Mazlíček i dalších produktech České pojišťovny dozvíte na lince Klientského servisu 841 114 114 nebo na internetové adrese www.ceskapojistovna.cz

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.