« Zpět

Pojištění přes internet

| 1. června 2009 - 11:46 | Zprávy

Moderní technologie stále výrazněji ovlivňují obchodní politiku pojišťoven. Přinášejí časovou i finanční úsporu, komfort a v neposlední řadě i lepší kvalitu služeb. Jedním z těchto pojišťovacích ústavů, kde se využívá nových komunikačních možností, je Česká podnikatelská pojišťovna.

Moderní technologie stále výrazněji ovlivňují obchodní politiku pojišťoven. Přinášejí časovou i finanční úsporu, komfort a v neposlední řadě i lepší kvalitu služeb.
Jedním z těchto pojišťovacích ústavů, kde se využívá nových komunikačních možností, je Česká podnikatelská pojišťovna. Ta nabízí spolehlivou pojistnou ochranu domácnosti i nemovitosti a pro případ, že způsobíte škodu jinému vlastním opomenutím nebo nedbalostí, a také pojištění odpovědnosti za škodu. Její speciální produkt Domex Start, což je cenově zvýhodněné „startující“ pojištění pro mladé rodiny, lze sjednat přes internet. Stačí si vybrat výši pojistné částky, rozsah rizik a tomu odpovídající pojistné.
Počátek pojištění je vždy spojen s úhradou první splátky pojistného. S pomocí navigace lze smlouvu uzavřít velmi rychle, jednoduše a pohodlně s přímo z domova. Na webových stránkách ČPP lze vyhledat nabídku produktů prodávaných přes internet pod odkazem „Produkty on-line“.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.