« Zpět

Equa bank nabízí účet pro podnikatele zcela zdarma a bez podmínek

| 7. ledna 2016 - 11:08 | Zprávy | Podnikatelské účty

Equa bank nabízí od nového roku účet pro fyzické osoby-podnikatele zcela zdarma bez jakýchkoliv podmínek. Podnikatelé tak získávají bezplatný účet s neomezeným počtem výběrů ze všech bankomatů v ČR, internetovým bankovnictvím s možností libovolně měnit disponenty k účtu a bezplatnými příchozími a odchozími tuzemskými platbami. To vše bez podmínky minimálního zůstatku či aktivity na účtu. Equa bank tak podnikatelům nabízí stejné výhody jako občanům.

„Našim firemním klientům poskytujeme opravdu nadstandardní služby. Fyzické osoby-podnikatelé nyní mají u běžného účtu stejné výhody jako běžní občané. Podnikatelé navíc mohou libovolně měnit disponenty k účtu pohodlně na internetu, aniž by museli chodit na pobočku. Všechny běžné operace umožňujeme online, takže podnikatelé nemusí trávit hodiny docházením a čekáním na pobočkách,“ říká Vojtěch Záškodný, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.

Neomezené výběry a další výhody

Běžný účet pro fyzické osoby-podnikatele nabízí zdarma všechny příchozí a odchozí tuzemské platby, bezkontaktní platební kartu, výběry ze všech bankomatů v ČR a internetové bankovnictví s možností libovolně měnit disponenty k účtu. Běžný účet pro podnikatele lze založit během několika minut online z pohodlí domova. Stačí jen občanský průkaz a doklad opravňující k podnikání. Smlouvu doručí kurýr bez nutnosti osobní schůzky na pobočce.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.