« Zpět

Wall Street opět růstová z podpory objemu; trhy vymazaly letošní ztráty během jednoho týdne

| 14. října 2011 - 10:33 | Zprávy | Podílové fondy

Americké akcie včera dále rostly a tentokráte byl v růstové rally i přítomný zobchodovaný objem. Indexům Dow Jones a Nasdaq se dokonce podařilo dostat nad hodnoty z počátku roku a rok 2011 tak pro ně již nevyznívá ztrátově. Celkově S&P 500 (+1,0 %), Dow Jones (+0,9 %), Nasdaq (+0,8 %). 

Americké akcie včera dále rostly a tentokráte byl v růstové rally i přítomný zobchodovaný objem. Indexům Dow Jones a Nasdaq se dokonce podařilo dostat nad hodnoty z počátku roku a rok 2011 tak pro ně již nevyznívá ztrátově. Celkově S&P 500 (+1,0 %), Dow Jones (+0,9 %), Nasdaq (+0,8 %). Dařilo se zejména finančnímu sektoru, který přidal 2,7 % zásluhou Bank of America a JP Morgan.
První rostla o 3,3 % a byla nejvýkonnějším blue chipem včerejšího dne. Druhý byl s 2,8 % hned za ní. Další finanční titul zaznamenal podobný výsledek. Byl to vydavatel kreditních karet American Express. O nárůst odvětví základních materiálů se i nadále starali oceláři. US Steel a AK Steel přidaly včera přes 3,6. Sektor ještě táhl Dow Chemical a Owens-Illinois. Z průmyslových titulů se dařilo General Electric s +1,6 % a Caterpillaru s +1,3 %. Jejich zásluhou patřil průmysl k včerejším vítězům. Lepší zisk pomohl vzhůru také ještě společnosti PepsiCo a to téměř o 3 %.
Americké akcie včera dále rostly a tentokráte byl v růstové rally i přítomný zobchodovaný objem. Indexům Dow Jones a Nasdaq se dokonce podařilo dostat nad hodnoty z počátku roku a rok 2011 tak pro ně již nevyznívá ztrátově. Celkově S&P 500 (+1,0 %), Dow Jones (+0,9 %), Nasdaq (+0,8 %). Dařilo se zejména finančnímu sektoru, který přidal 2,7 % zásluhou Bank of America a JP Morgan. První rostla o 3,3 % a byla nejvýkonnějším blue chipem včerejšího dne. Druhý byl s 2,8 % hned za ní. Další finanční titul zaznamenal podobný výsledek. Byl to vydavatel kreditních karet American Express. O nárůst odvětví základních materiálů se i nadále starali oceláři. US Steel a AK Steel přidaly včera přes 3,6. Sektor ještě táhl Dow Chemical a Owens-Illinois. Z průmyslových titulů se dařilo General Electric s +1,6 % a Caterpillaru s +1,3 %. Jejich zásluhou patřil průmysl k včerejším vítězům. Lepší zisk pomohl vzhůru také ještě společnosti PepsiCo a to téměř o 3 %.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.