« Zpět

Krátce

| 20. července 2010 - 9:52 | Zprávy | Podílové fondy

Komerční banka nabízí zajištěný fond KB Akcent 2, který zajišťuje 100% investice ke dni splatnosti fondu (po 6 letech). Zajištěný fond KB Akcent 2 dává klientům příležitost podílet se na růstu akciových a komoditních trhů v období, kdy se ceny akcií a komodit nacházejí několik desítek procent pod historickými maximy z roku 2008. Upisovací období fondu trvá od 15. července do 15. října 2010. Minimální investice činí 10 000 korun.

Nový zajištěný fond
INVESTICE

Pojištění majetku bez limitů
POJIŠTĚNÍ
Aegon uvádí na trh pojištění Domov, které zahrnuje pojištění nemovitosti, domácnosti, odpovědnosti a úrazové pojištění. Pojištěnímá za cíl být přehledné a jednoduché. Má jen jednu variantu kryjící všechna rizika a minimum limitů. Omezeno je jen plnění za hotovost, cennosti a stavební součásti. Pojistka nabízí garanci pojistného plnění při pojištění na doporučenou pojistnou částku, neuplatňuje takzvané podpojištění.

Sdružení SOLUS má nového člena
PŮJČKY

Novým, třicátým členem sdružení, které eviduje problémové úvěry, se stala leasingová společnost RCI Financial Services. Nejmladší člen sdružení SOLUS nabízí své služby pod obchodními značkami Renault Finance, Dacia Finance a Nissan Finance.

Zájem je o tříletou fixaci hypoték
HYPOTÉKY
Průměrná hypotéka Raiffeisenbank dosáhla výše 1,75 milionu korun, což je o 10 procent více než loni. Největší zájem mají klienti o tříletou fixaci, kterou volí více než dvě třetiny klientů. „Odráží se v tom jednak nejistota z budoucího vývoje sazeb, jednak i větší ochota klientů změnit banku v případě lepší nabídky,“ vysvětlil Jan Bureš z Raiffeisenbank. Banka nabízí takzvanou offsetovou hypotéku, u které klient platí úroky jen z té části hypotéky převyšující jeho úspory na spořicím účtu.

Češi mají v záložnách uloženo průměrně 342 tisíc
ÚSPORY

České záložny zaznamenávají růst průměrné výše vkladů svých členů. Zatímco na konci roku 2007 činila částka na jednoho klienta okolo 152 tisíc korun, aktuálně se už tato částka pohybuje na 342 tisících korun. Vyplývá to z analýzy, kterou na základě dat České národní banky zpracovala družstevní záložna WPB Capital.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.