« Zpět

Krátce

| 13. července 2010 - 10:51 | Zprávy | Podílové fondy

V červenci se v nabídce ČSOB objevuje nový fond – Maximal Invest ČSOB Asijské investice 1. Nabízí jistotu návratnosti vložené investice a neomezený maximální výnos. Investiční období je 5 let a 6 měsíců. Výnos je vázán na koš 20 akcií firem s podstatnou částí tržeb v oblasti Asie. Českomoravská stavební spořitelna snižuje v letním období úrokové sazby překlenovacích úvěrů o 0,4 procenta. Časově omezená nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí Lišky do 31. srpna 2010.


INVESTICE
Nový fond ČSOB
V červenci se v nabídce ČSOB objevuje nový fond – Maximal Invest ČSOB Asijské investice 1. Nabízí jistotu návratnosti vložené investice a neomezený maximální výnos. Investiční období je 5 let a 6 měsíců. Výnos je vázán na koš 20 akcií firem s podstatnou částí tržeb v oblasti Asie. Součástí fondu je unikátní spojení investice a pojištění. V průběhu trvání pojištění lze podílové jednotky odprodat za aktuální hodnotu aktiv. Fond nabízí také možnost daňových odpočtů až do výše 84 000 korun za dobu trvání investice, což znamená úsporu až 12 600 korun.
PŮJČKY
Nižší úroky překlenovacích úvěrů
Českomoravská stavební spořitelna snižuje v letním období úrokové sazby překlenovacích úvěrů o 0,4 procenta. Časově omezená nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí Lišky do 31. srpna 2010. Zvýhodněné sazby začínají na 4,4 procenta ročně (produkt Kredit Standard s nezajištěnou částkou 150 tisíc korun a více) a končí na 5,3 procenta (Tophypo se splatností nad 72 měsíců).

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.