« Zpět

KB uvedla na trh nový otevřený podílový fond

| 4. srpna 2004 - 11:13 | Zprávy | Podílové fondy

Max ? světový garantovaný fond umožňuje klientům zhodnotit volné peníze prostřednictvím růstu akciových trhů a zároveň garantuje 100% návratnost investice ke dni splatnosti fondu.

Fond je určen klientům, kteří chtějí zhodnotit úspory prostřednictvím výnosů, jichž lze dosáhnout na akciových trzích, ale  současně nechtějí podstupovat riziko spojené s takovou investicí. Zaručená 100% návratnost investice ke dni splatnosti je zajištěna třetí stranou,  tedy garantem, kterým je banka Société Générale.
Výnos, který může klient získat, není nijak omezen. Ke dni splatnosti fondu klient získá částku  odpovídající aktuální tržní hodnotě investice, minimálně však nejvyšší zafixovanou garantovanou hodnotu. Jestliže se v průběhu trvání fondu zvýší hodnota podílového listu fondu o 15 %, pak se garantovaná hodnota navýší o 50 % tohoto růstu. Při každém dalším zvýšení hodnoty podílového listu o 15  % nad předchozí zvýšenou hodnotu o 15 % se zvyšuje garantovaná hodnota opět o 50 % nárůstu. Při nákupu podílových listů například v hodnotě 50.000 Kč se při zvýšení hodnoty  podílového listu o 15 % (7.500 Kč)  navýší garantovaná hodnota o 3.750,- Kč, při dalším růstu hodnoty podílového listu o 15 % se garantovaná hodnota zvyšuje o dalších  4.312,50 Kč.
V případě, že hodnota podílového listu  naopak poklesne, klient získá  nejvyšší zafixovanou garantovanou hodnotu své investice.
Minimální  investice je 10.000,- Kč, nominální hodnota podílového listu je 1,- Kč. Upisovací období fondu  potrvá do 26.10.2004; doba trvání fondu  jsou 4 roky  a 3 měsíce včetně upisovacího období.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.