« Zpět

Conseq přebírá administraci nákupů a prodejů fondů HSBC pro české klienty banky

| 10. června 2010 - 10:21 | Zprávy | Podílové fondy

Společnost Conseq Investment Management zahájila distribuci podílových fondů HSBC Global Investment Funds. V souvislosti s ukončením podpory distribuce těchto fondů ze strany pražské pobočky banky HSBC přebírá Conseq k 31.5.2010 také administraci pokynů přibližně 7.000 stávajících klientů, kteří vlastní podílové listy těchto fondů.


„V souladu s naší strategií otevřené produktové architektury průběžně rozšiřujeme spektrum různorodých investičních příležitostí, do nichž mohou naši klienti investovat v rámci jednotné jednoduché administrace. Zařazení fondů HSBC je tak dalším logickým krokem v naplňování této dosud úspěšné strategie. Zároveň si velmi ceníme důvěry, kterou nám banka HSBC projevila tím, že svěřila do našich rukou úkol zprostředkovávat stávajícím klientům transakce s fondy a poskytovat další související služby.“, říká Jan Vedral, předseda představenstva Conseq Investment Management.
Společnost v současnosti kromě vlastních podílových fondů nabízí i produkty ostatních renomovaných investičních manažerů jako Franklin Templeton, BNP Paribas, ING, ČP Invest, C – Quadrat, Fortis, Societe General, Citibank a nyní také HSBC. S objemem obhospodařovaných aktiv ve výši cca. 13 mld. CZK (dle údajů AKAT ČR) je Conseq Investment Management největším nezávislým investičním manažerem v ČR.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.