« Zpět

Český RYTMUS od Pioneer Investments nyní flexibilnější

| 10. prosince 2008 - 19:54 | Zprávy | Podílové fondy

Program pravidelného investování RYTMUS skupiny Pioneer Investments v ČR nově nabízí flexibilní volbu délky investičního horizontu a možnost výběru způsobu úhrady vstupního poplatku také u investic do české rodiny fondů Pioneer. Nedávno byly tyto změny představeny u lucemburských rodin fondů Pioneer (Mezinárodní RYTMUS).

"Změnami v rámci Českého Rytmu logicky navazujeme na dřívější úpravy Rytmu Mezinárodního, který se týká investic do lucemburských rodin fondů Pioneer. Chceme vyjít vstříc také klientům, kteří pravidelně investují do našich korunových fondů," komentuje změny Dana Řezníková, ředitelka marketingu a PR Pioneer Investments v ČR a SR.

Program Český Rytmus je založen na pravidelném investování menších částek v korunách do České rodiny fondů Pioneer. Nově program klientům umožňuje zvolit si investiční horizont v rozpětí od tří do čtyřiceti let a zároveň si vybrat způsob hrazení vstupního poplatku. Minimální výše pravidelné investice činí 500 Kč. Minimální výše vstupní investice pak již nemusí odpovídat výši trojnásobku pravidelné měsíční splátky.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.