« Zpět

Reklama na spoření na penzi nemusí být nudná

| 30. června 2008 - 9:29 | Zprávy | Penzijní spoření

Ačkoliv stáří, zabezpečení na důchod a penzijní připojištění nejsou témata, na které by mladí lidé rádi mysleli, právě na ně cílí nová kampaň penzijního fondu AEGON, která na internetu komunikuje nejvyšší dosažené zhodnocení mezi penzijními fondy za rok 2007 ve výši 4,5 %. AEGON se snaží využít sílící trend, kdy se lidé chodí na internet především bavit, a vytvořil interaktivní a zábavný vyhledávač nejlepší penze.

Kampaň byla spuštěna na začátku prázdnin 30.června. Pokud návštěvníci kliknou na jeden z bannerů, které AEGON umístil na zpravodajské servery, dostanou se na stránky nového vyhledávače http://penze.aegon.cz/. Jeho prostřednictvím se mohou dozvědět víc informacích o výhodách penzijního fondu AEGON, systému penzijního připojištění či se dostat na vtipné odkazy související s důchodem a penzí. Vyhledávač umí reagovat také na dotazy, které se přímo penze netýkají.

Martin Turek, marketingový ředitel AEGON, říká: ?Internet je interaktivní médium, které lidé stále ve větší míře využívají pro zábavu. Při tvorbě kampaně jsme se to snažili maximálně využít. Internetový vyhledávač je nástroj, který všichni používají, my jsme mu dali vlastní rozměr.?

Kromě vyhledávání si budou moci návštěvníci ?penzijního vyhledávače? vypočítat, jakou penzi by získali s penzijním připojištěním AEGON, on-line vyplnit návrh na sjednání penzijního připojištění a také soutěžit o jeden z iPodů Touch. Ten mohou vyhrát každý den za kreativní odpověď: ?Co byste dělali s penězi získanými z penzijního připojištění??

?Chtěli jsme se zaměřit na mladé lidi ve věku 25, 30 let, tedy na ty, kteří o penzi standardně neuvažují. Přitom pokud začnou na důchod spořit v tomto věku, mohou získat největší výhody a zhodnocení svých peněz,? vysvětluje výběr výhry Martin Turek. 

Soutěž a bannerová kampaň na zpravodajských serverech poběží do 13. července. Stránky http://penze.aegon.cz/ však zůstanou aktivní i po skončení kampaně. Jejich koncept, grafickou podobnu i bannerovou kampaň pro AEGON vytvořila agentura Web Design Factory, která s AEGON spolupracuje již několik let.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.