« Zpět

Penzijní fond České pojišťovny první v žebříčku Czech TOP 100

| 23. června 2008 - 10:20 | Zprávy | Penzijní spoření

Pozici největšího penzijního fondu potvrdil pro Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) aktuální žebříček CZECH TOP 100. Již počtvrté v řadě PFČP dominuje s výrazným odstupem před ostatními oborovému žebříčku Finanční instituce/penzijní fondy.

V roce 2007 PFČP přijal příspěvky klientů ve výši zhruba 9,5 mld. Kč. Největším fondem je PFČP rovněž dle počtu klientů, kterých má nyní více než 1,1 milionu.

?Ceníme si vítězství v kategorii penzijních fondů v žebříčku CZECH TOP 100, protože se jedná o objektivní hodnocení, které vychází z porovnání aktuálních ekonomických výsledků společností,? doplňuje Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

Sdružení CZECH TOP 100 představilo výsledky již 14. ročníku žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky. Samostatně jsou sestavovány žebříčky finančních institucí, které jsou pro svoji různorodost rozděleny do několika podskupin. Skupina PPF, do které PFČP patří, si na své konto vedle úspěchu PFČP dále připsala vítězství České pojišťovny v kategorii Pojišťovny, která dle výše předepsaného pojistného opět potvrdila silnou pozici na českém trhu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.