« Zpět

Penzijní fond České pojišťovny opět na prvním místě v žebříčku CZECH TOP 100

| 18. června 2010 - 10:24 | Zprávy | Penzijní spoření

Penzijní fond České pojišťovny, jedna z největších společností Generali PPF Holdingu, obhájil prvenství v žebříčku CZECH TOP 100. V kategorii penzijních fondů zvítězil PFČP díky největšímu objemu přijatých finančních prostředků za rok 2009. Minulý rok klienti vložili do PFČP celkem 10,5 miliardy korun. Sdružení CZECH TOP 100 zařadilo PFČP na čelo kategorie penzijních fondů již pošesté v řadě. V kategorii pojišťoven opět obhájila prvenství Česká pojišťovna.


„Hodnocení ekonomické výkonnosti je objektivní metoda k určení úspěšnosti firem, a proto si ceníme vítězství v tomto žebříčku,“ řekl Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing Penzijního fondu České pojišťovny. „V průběhu minulého roku díky pokračujícímu vysokému přílivu vkladů stoupl objem aktiv PFČP na 51,4 miliardy korun,“ dodal Libor Pergl.
Vítězství v žebříčku CZECH TOP 100 podmínila důvěryhodnost a velikost Penzijního fondu České pojišťovny, a to i v době hospodářské recese. PFČP investoval aktiva svých klientů převážně do státních dluhopisů a zajistil tak jejich bezpečnou návratnost. Schopnost ochránit klientské vklady a připsat nadinflační zhodnocení jsou nadále silnými argumenty pro spoření na penzi s PFČP.
Penzijní fond České pojišťovny je jedničkou na českém trhu s penzijním připojištěním a tuto pozici si nadále udržuje díky rostoucímu objemu aktiv přesahujícím 51,4 miliardy korun. V současné době se PFČP stará o téměř 1,2 milionu klientů, tedy přibližně o každého čtvrtého účastníka penzijního systému v České republice.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Chtěl bych uzavřít  u GENERALI PENZIJNÍ SPOLEČNOST nové penzijní připojištění. Mohu vyplnit smlouvu elektronicky a odeslat prostřednictvím datové schránky. Původní penzijní připojištění č.smlouvy 0195767410 jsem  u GENERALI PENZIJNÍ SPOLEČNOST ukončil v roce 2021.