« Zpět

AXA karta: Při nakupování spoříte na důchod

| 24. dubna 2009 - 13:24 | Zprávy | Penzijní spoření

Penzijní připojištění je populárním produktem pro zajištění finanční situace po odchodu do důchodu. AXA penzijní fond nabízí svým klientům nejen stabilní zhodnocení vložených finančních prostředků, ale i možnost stát se členem věrnostního programu AXA Club, a získat tak AXA kartu – platební kartu, která svému držiteli spoří na penzi při každém nákupu.


Členem AXA Clubu se může stát každý klient AXA penzijního fondu. Získá tak nejen možnost spořit si na důchod během nakupování AXA kartou, ale také bude moci zdarma využít asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně. Tyto služby zahrnují například odstranění havárie v bytě, otevření zabouchnutých dveří či právní poradenství při sousedských sporech.
AXA karta
AXA karta je kreditní karta s úvěrovým limitem až 30 tisíc korun a se 45denním bezúročným obdobím. Při každé bezhotovostní transakci s AXA kartou získává její držitel finanční bonus, který je mu připsán na účet penzijního připojištění. Vždy jde minimálně o 1 % ze zaplacené částky, AXA navíc spolupracuje s partnery, u kterých je tato sleva ještě vyšší. Připsané finanční bonusy se pak na penzijním účtu dále zhodnocují a rovněž se započítávají do základu pro výpočet státního příspěvku, který činí až 1 800 korun ročně.
Partneři AXA Clubu
Síť partnerských prodejen AXA Clubu je široká a lze v ní nakoupit zboží a služby různého druhu. Patří sem například prodejny potravin Plus, obchody s elektronikou Datart nebo knihkupectví Kanzelsberger. Spořit na důchod lze i při koupi zájezdu u cestovní kanceláře EXIM TOURS, kde sleva činí až 9 % ze základní katalogové ceny zájezdu. Pokud si tedy například vyberete rodinný zájezd za 25 tisíc korun, na penzijní účet se vám připíše 2 250 korun.
Síť partnerů se navíc průběžně rozšiřuje, zcela nově tak mohou členové AXA Clubu ještě výhodněji nakupovat v prodejnách Penny Market. Bonus u tohoto nového partnera činí 4 % z každého nákupu nad 500 korun.
O AXA kartu lze zažádat na pobočkách AXA, nebo si prostřednictvím kontaktního formuláře na stránkách www.axa.cz sjednat schůzku s finančním poradcem.
V případě zájmu o podrobnější informace nás prosím kontaktujte na 14 292 nebo na www.axa.cz.
Bonusy u partnerů AXA Clubu
Benzina - 50 haléřů za každý načerpaný litr + 1 % z ceny nákupu
Bontonland - 6 % z každého nákupu
Datart - 4 % z každého nákupu
EXIM TOURS - 5 % ze základní ceny last minute. 9 % ze základní katalogové ceny
Kanzelsberger - 8 % z každého nákupu
Penny Market - 4 % z každého nákupu nad 500 Kč
Plus - 4 % z každého nákupu nad 500 Kč
Schlecker - 4 % z každého nákupu
SIKO KOUPELNY - 4 % z každého nákupu
Při platbě věrnostní kartou bez úvěrového limitu je bonus vždy nižší o 0,7%. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.