« Zpět

AXA Club: Nákupem v Hervisu nyní spoříte na důchod ještě více

| 6. dubna 2009 - 10:40 | Zprávy | Penzijní spoření

Společnost Hervis Sport a móda se stala dalším partnerem AXA Clubu, věrnostního programu AXA penzijního fondu. Za každou platbu AXA kartou v prodejnách Hervis získají členové AXA Clubu bonus – na účet penzijního připojištění jim bude připsána částka ve výši 4 % z ceny nákupu. Hervis je již desátým partnerem AXA Clubu. AXA Club je věrnostní program pro klienty AXA penzijního fondu. Členové AXA Clubu mohou díky platební kartě AXA spořit na důchod při každém nákupu.

Společnost Hervis Sport a móda se stala dalším partnerem AXA Clubu, věrnostního programu AXA penzijního fondu. Za každou platbu AXA kartou v prodejnách Hervis získají členové AXA Clubu bonus – na účet penzijního připojištění jim bude připsána částka ve výši 4 % z ceny nákupu. Hervis je již desátým partnerem AXA Clubu.
"Pokračujeme v nastoleném trendu a získáváme nové partnery, u kterých mohou členové AXA Clubu spořit na důchod ještě více než základní 1% bonus. Díky spolupráci se společností Hervis rozšiřujeme spektrum takto zvýhodněného zboží i na sportovní vybavení a módu, což je v dnešní době velmi populární segment," uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.
Společnost Hervis Sport a móda je součástí skupiny Hervis International GmbH se sídlem v rakouském Salzburgu. V České republice zahájila činnost v roce 2002 a dnes se svými 23 pobočkami patří k leaderům na trhu se sportovním zbožím. Hervis nabízí široký sortiment nejen funkčního, ale také módního zboží od renomovaných světových značek. Úspěšné jsou i vlastní exkluzivní značky jak např. KILIMANJARO, X-FACT, SEEMS a další. Ve své obchodní strategii klade Hervis důraz na poměr kvality a ceny. Při výběru zboží je samozřejmostí odborné poradenství. Díky věrnostnímu programu SportsClub mohou zákazníci využívat řady výhod a účastnit se akcí, které jsou pro ně pravidelně organizovány. Hervis je sponzorem řady významných sportovních událostí, například Vídeňského a Pražského mezinárodního maratónu či Hervis ½ maratónu.
AXA Club je věrnostní program pro klienty AXA penzijního fondu. Členové AXA Clubu mohou díky platební kartě AXA spořit na důchod při každém nákupu. Z každé bezhotovostní transakce provedené AXA kartou s úvěrovým limitem je jim na účet penzijního připojištění připsáno 1 %, při platbách u partnerů jsou tyto bonusy ještě vyšší. Další výhodou AXA Clubu jsou asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 tisíc korun ročně. Zahrnují například otevření zabouchnutých dveří či odstranění příčiny havárie prověřeným řemeslníkem.
O členství v AXA Clubu lze zažádat na pobočkách AXA, nebo si lze prostřednictvím kontaktního formuláře na stránkách www.axa.czsjednat schůzku s finančním poradcem.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.