« Zpět

Nová on-line aplikace na webu České pojišťovny

| 19. srpna 2014 - 13:42 | Zprávy | On-line aplikace

Česká pojišťovna spustila na svém webu novou on-line aplikaci s názvem „Jak jsem pojištěn“. Jejím cílem je zábavnou formou veřejnost vzdělávat a informovat o možnostech zajištění se proti rizikům, která mohou v průběhu života ohrozit každého z nás.

Aplikace „Jak jsem pojištěn“ dává návštěvníkovi webu ČP možnost zařadit se do konkrétní životní situace (např. student, mladá rodina, senior atd.), zadat, jakým v současné době disponuje hmotným i nehmotným majetkem a následně si rovněž zvolit, jakým aktivitám se ve svém volném čase věnuje. 
 
Na základě těchto vstupních informací je poté každému uživateli nabídnuta možnost sjednání nejvhodnějších pojistných produktů, a to podle priorit vyplývajících z jeho aktuální životní situace. V případě zájmu si lze tato pojištění sjednat ihned přímo na internetových stránkách ČP. Aplikace v první fázi také umožní nechat si zavolat odborníkem z ČP (tzv. „zavoláme vám zpět“), později bude možné si přes ni domluvit schůzku s pojišťovacím poradcem. 
 
Návštěvník webu ČP zároveň získá i vtipné vyhodnocení své „míry propojištěnosti“, které bude samozřejmě možné sdílet na sociálních sítích. V nejbližší době pak bude aplikace doplněna o vtipná edukativní videa, která budou ilustrovat právě jednotlivé úrovně propojištěnosti. 
 
Přímý odkaz na aplikaci: www.ceskapojistovna.cz/jak-jsem-pojisten
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.