« Zpět

mBank jako ikona mobility

| 15. ledna 2015 - 11:49 | Zprávy | On-line aplikace

Na český trh koncem roku 2014 přinesla mBank jedinečnou bankovní aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem Android a zaznamenala hned velký úspěch. Už za jeden měsíc od uvedení na ni přešla téměř polovina českých zákazníků využívajících mobilní bankovnictví. V těchto dnech mBank zpřístupnila její verzi pro operační systém iOS.

mBank v pozici digitální banky
Projekt nového mobilního bankovnictví ocenili samotní zákazníci, když na novou aplikaci pro Android přešlo během prvních třiceti dnů 49,26 % zákazníků v České republice. Aplikaci pak nejvíce stahovali majitelé telefonů Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy S4. Rozšiřování mobilních platforem pokračuje i nadále. Po necelém měsíci mBank uvádí verzi pro iOS, která po grafické stránce reflektuje uživatelské prostředí, na které jsou zákazníci zvyklí ze zařízení od společnosti Apple. Tak jako v případě varianty pro Android aplikace umožňuje nejen přístup k běžným a spořicím účtům, kartám, úvěrovým produktům a dalším službám, ale také možnost zkontrolovat zůstatek na účtu ještě před přihlášením, uskutečnit mobilní platby či díky inteligentnímu vyhledávání najít ty již realizované.
 
"Jak jsme našim zákazníkům slíbili ještě v prosinci, v těchto dnech uvádíme nové mobilní bankovnictví i pro klienty se zařízeními využívajícími operační systém iOS. Zároveň usilovně pracujeme na funkcionalitách, které si naši zákazníci přejí. Mohu prozradit, že v tomto roce rozšíříme aplikaci o čtečku QR kódů, která po naskenování automaticky vyplní všechny údaje potřebné pro platbu," řekl Bronislav Dvořáček, ředitel vývoje mBank.
 
Technologické prvenství
Nová aplikace již získala řadu mezinárodních ocenění za inovace a technologické prvenství. V rámci soutěže EFMA Awards 2014 v Barceloně předstihla více než 3000 finančních institucí z více než 130 zemí světa.
 
mBank je inovátorem v oblasti internetového bankovnictví v České republice. V únoru 2014 zavedla pro svých 500 000 zákazníků revoluční internetové bankovnictví s mnoha novými funkcemi. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako organizační složka polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.