« Zpět

Equa bank vylepšila mobilní bankovnictví

| 8. března 2016 - 11:39 | Zprávy | On-line aplikace

Vylepšená aplikace je rychlejší a přístup do ní je nově umožněn prostřednictvím otisku prstů. Equa bank vylepšila aplikaci mobilního bankovnictví, která nabízí bezpečnou a kompletní správu financí kdykoliv a kdekoliv.

Nově se mohou klienti do aplikace přihlásit z mobilních telefonů s operačním systémem Android i iOS pomocí otisku prstů, což ještě více zvyšuje bezpečnost samotné aplikace. Ta je nově také stabilnější a rychlejší a doznala i vizuální změny přihlašovací obrazovky.
 
„Neustále se snažíme zdokonalovat naše služby a věříme, že klienti ocení také vylepšení naší mobilní aplikace. U té je pro nás prioritou vysoké zabezpečení a přístup do aplikace prostřednictvím otisku prstů bezpečnost ještě více podpoří,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů Equa bank.
 
Další novinkou v aplikaci je například doplnění termínovaných vkladů do přehledu účtů, zrušení povinného pole BIC u Europlateb a celá řada drobných úprav a vylepšení.
 
Prostřednictvím mobilní aplikace mají klienti neustálý přehled o svých účtech, zůstatcích, historii na účtech, trvalých platebních příkazech, notifikacích nebo plánovaných a uskutečněných platbách.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.