« Zpět

Nove cestovní pojištění se zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra ČR: Sleva 20 % a při cestách po Evropě neomezené jištění

| 19. prosince 2008 - 12:02 | Zprávy

Hlavním bonusem zbrusu nového cestovního pojištění s pojišťovnou VICTORIA bude pro klienty ZP MV ČR 20% rodinná sleva na pojištění. Přičemž za rodinu bude považován už jeden dospělý – klient ZP MV ČR – a jedno dítě. Členy Klubu pojištěnců čeká další, tentokrát 10% sleva...

Hlavním bonusem zbrusu nového cestovního pojištění s pojišťovnou VICTORIA bude pro klienty ZP MV ČR 20% rodinná sleva na pojištění. Přičemž za rodinu bude považován už jeden dospělý – klient ZP MV ČR – a jedno dítě. Členy Klubu pojištěnců čeká další, tentokrát 10% sleva.

Ve středu 17. prosince 2008 ve tři hodiny po poledni podepsal generální ředitel Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR Ing. Jaromír Gajdáček, Ph.D. s místopředsedou představenstva VICTORIA VOLKSBANKEN pojišťovna a.s. Kurtem Rösslerem a členem představenstva Dr. Ing. Pavlem Chmelíkem smlouvu o novém cestovním pojištění pro svých více než 1 100 000 klientů.

Pojištění budou moci klienti ZP MV ČR uzavírat už od ledna 2009. Za nízkou cenu pojistného získají vysoké základní krytí. Například při pojištění na cesty po Evropě budou mít zaručené léčebné výlohy, aktivní asistenci a lékařský převoz v neomezené výši.

Pojištění bude zahrnovat také výplatu odškodnění za pobyt v nemocnici ve výši 100 Kč za den a stejně vysoké zotavné.

Součástí pojištění budou i zcela mimořádné benefity jako odškodnění za trvalé zdravotní následky či za smrt, způsobené ve veřejném dopravním prostředku, tedy v taxi, tramvaji, autobuse, trajektu, letadle či vlaku. Dále finanční pomoc na náklady spojené se ztrátou pasu ve výši 1 250 Kč (50 EUR) a také půjčka až do 10 000 Kč, jako pomoc v nouzi.

Součástí nabídky bude i možnost výhodného připojištění na extrémní sporty. Při pravidelných výjezdech do zahraničí budou moci klienti ZP MV ČR uzavřít také velmi výhodné celoroční cestovní pojištění.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.