« Zpět

Nová mBank se zákazníkům otevře již za měsíc

| 14. ledna 2014 - 13:14 | Zprávy

O přednostní přístup požádalo 30 000 zákazníků. První zákazníci mBank vyzkouší nové funkce revolučního internetového bankovnictví již 10. února 2014. Ve stejný den se promění i firemní design banky včetně jejích webových stránek. Banka bude zákazníkům zpřístupňovat nové internetové bankovnictví postupně, po dobu několika týdnů. Všichni zákazníci jej pak budou moci používat nejpozději do konce března letošního roku.

O tom jak bude nové internetové bankovnictví vypadat, jak se provádějí základní operace či jak fungují pokročilé funkce, informuje zákazníky mBank web novambank.cz. Novinkou na stránkách je sekce o chytrých platbách s videem, které představuje platby přes Facebook a mobilní telefon. Více na http://novambank.cz/#chytre-platby
Propojení s facebookovým profilem je pouze jednou z chytrých funkcí, kterou již za měsíc budou moci zákazníci mBank využít. Mezi další praktické funkce bude patřit například automatické plánování osobních financí, přehled příjmů a výdajů podle kategorií nebo vyhledávání plateb po vzoru Googlu.
 
Zákazníci, kteří chtějí do nového internetového bankovnictví vstoupit jako jedni z prvních, mají stále možnost registrovat se ve svém internetovém bankovnictví nebo na www.novamBank.cz mBank je největší internetovou bankou v České republice, obsluhuje více než 480 000 zákazníků, kterým většinu služeb poskytuje zdarma. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. mBank v České republice působí jako obchodní divize polské mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.