« Zpět

Nominační kolo Ceny veřejnosti se blíží do finále!

| 28. února 2018 - 11:29 | Zprávy

Podpořte svůj nejoblíbenější finanční produkt hlasováním v nominačním kole Ceně veřejnosti soutěže Zlatá koruna 2018 a vyhrajte hodnotné ceny!

Svůj hlas můžete dát kterémukoliv z téměř 700 produktů, které jsou aktuálně zveřejněny na webových stránkách Zlaté koruny a pokud byste jej zde náhodou nenašli, můžete dát hlas i jakémukoliv jinému produktu. Cena veřejnosti je dvoukolová a do finále postupuje pouze 20 produktů s největším počtem hlasů. Ale pozor, nominační kolo končí jž 1.3.2018! Zapojením do soutěže máte navíc možnost vyhrát studium na Vysoké škole ekonomie a managementu, vouchery od barbershopu Adams nebo klenoty z dílny Jitky Kudláčkové.

„Výsledkem i představou o velikosti a významu Zlaté koruny je po 15 letech úctyhodných 2772 hodnocených produktů v soutěži. V anketě o Cenu veřejnosti a Cenu podnikatelů, která je největší anketou na českém finančním trhu, odhlasovalo celkem již hodně přes milion účastníků! Věříme, že také z nich se staly nespočetné zástupy spokojených klientů, kteří se při volbě finančních služeb rozhodovali právě na základě výsledků soutěže“, říká Pavel Doležal, ředitel Zlaté koruny.

V posledním ročníku se na stupních vítězů Ceny veřejnosti utkali dva tradiční rivalové, mBank a Equa bank, se svými bankovními účty. Množství odevzdaných hlasů potvrzuje, že oba produkty mají spoustu loajálních a spokojených klientů, kteří neváhali svůj oblíbený produkt podpořit. mBank navíc dominovala také v kategorii Cena podnikatelů se svým mKontem Business. Podaří se někomu příští rok mBanku porazit? Je to na vás.

Zlatá koruna je ověřenou značkou se širokým povědomím. „Z výzkumů společnosti IPSOS vyplývá, že Zlatá koruna je jednoznačně nejznámější soutěží finančních produktů a co je nejdůležitější, má ohromnou důvěryhodnost veřejnosti. Její naprostá většina (86%) vnímá toto ocenění jako záruku kvality a téměř čtvrtina jej přímo bere jako inspiraci při hledání vhodného produktu“, dodává Pavel Doležal.

Hlasovat v nominačním kole a zároveň se zařadit do soutěže o zajímavé ceny je možné na http://www.zlatakoruna.info/soutez/2018/verejnost .

 

Orientační termíny Zlaté koruny 2018

1. 11. 2017    Spuštění veřejné ankety Cena veřejnosti (nominační kolo) a Cena podnikatelů

15. 2. 2018    Zahájení soutěže Zlatá koruna 2018 – přihlášky a nominace produktů

1. 3. 2018       Zahájení finálového hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti

18. 3. 2018    Uzávěrka přihlášek a nominací do soutěže Zlatá koruna 2018 a zahájení hodnocení Finanční akademií

25. 4. 2018     Konec hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti a Cena podnikatelů

1. 5. 2018       Zveřejnění výsledků hlasování veřejnosti v kategorii Cena veřejnosti

31. 5. 2018    Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Zlatá koruna 2017

1. 6. 2018       Speciální příloha Zlatá koruna 2017 v Deníku, HN, MF Dnes, LN

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.