« Zpět

Vstřícná pomoc jako standard pojištění České pojišťovny

| 9. května 2011 - 11:00 | Zprávy | Neživotní pojištění

Klíč ke spokojenosti s pojištěním vede také přes chytré a komplexní asistenční služby. Vstřícná pomocná ruka v případě pojistné události je přece tím, co se dnes již standardně očekává. Česká pojišťovna taková řešení přináší a je přitom jedno, jestli je řeč o životním nebo neživotním pojištění.

Klíč ke spokojenosti s pojištěním vede také přes chytré a komplexní asistenční služby. Vstřícná pomocná ruka v případě pojistné události je přece tím, co se dnes již standardně očekává. Česká pojišťovna taková řešení přináší a je přitom jedno, jestli je řeč o životním nebo neživotním pojištění.
Příklad první – 1. Povinné ručení Bez povinností majiteli vozidla nabízí jedinečný komfort. V případě nehody totiž stačí pouze zavolat na klientskou linku 841 114 114 a Česká pojišťovna za něj situaci okamžitě řeší. Díky službám přímé likvidace to platí i v momentě, kdy ho poškodil klient cizí pojišťovny. Náhradní vozidlo na tři dny, stejně jako odtah do 500 km pak dostane zdarma i tehdy, kdy dopravní nehodu způsobil.
Pomocníkem motoristů jsou i rozsáhlé asistenční služby, které dokáží vyřešit problémy spojené s havárií a odcizením (POHODA Klasik) a nebo navíc ještě s poruchou (POHODA Special) – a to 365 dní v roce 24 hodin denně. Jejich název POHODA tak není náhodou, ale jasným signálem, že dobrý pocit z rychlého a jednoduchého řešení nepříjemnosti je přesně tím, s čím motorista může počítat. Asistenční služby přitom dostává pojištěný zdarma podle zvolené varianty svého povinného ručení.
A co víc – jedině klienti České pojišťovny mohou využít unikátní aplikace pro smartphony s jednoduchým názvem „Pojišťovna“. Díky jejím unikátním vlastnostem umí chytrý telefon svému majiteli pomoci ve třech důležitých momentech: stává se průvodcem situací po dopravní nehodě a poradí, jak správně postupovat (např. kdy volat policii, jak nehodu zaznamenat atd.). Pomůže rovněž nahlásit nehodu pojišťovně (včetně přiložení fotodokumentace nebo udání polohy podle GPS) a automaticky doplní čas i místo nehody. Aplikace také dokáže s využitím mapových podkladů najít nejbližší pobočku České pojišťovny (včetně detailů jako jsou adresa, otevírací doba a telefonní kontakt).
Příklad druhý – životní pojištění MULTIRISK, které má skutečný multitalent. Je totiž nadesignováno tak, aby ochránilo svého majitele při nemoci, zranění, pracovní neschopnosti, ztrátě zaměstnání nebo ztrátě živitele, a zaplnilo tak mezeru rozpočtu rodiny, jejíž finanční stabilita může být ohrožena. A není nic jednoduššího, než si takové pojištění sestavit podle vlastních potřeba a přesně na míru. Znamená to, že do něj podle momentální životní situace mohou být kdykoliv přidány, odebrány nebo změněny parametry volitelných pojištění. Zkrátka naprostá svoboda.
Výjimečný je také rozsah připojištění (nemoci, úrazu, závažných a kritických onemocnění, pro případ invalidity či splácení úvěru při ztrátě příjmu). Česká pojišťovna nabízí propracované asistenční služby i v případě MULTIRISKu.
Právě k němu lze sjednat zdravotní a úrazovou asistenci MEDIK. Za pouhou 1 Kč měsíčně pojištěný dostává jedinečný balíček služeb. Ty jsou zvlášť užitečné v případě upoutání na lůžko, kdy je těžké si obstarat i ty nejjednodušší věci. Díky službám MEDIKa tak nemocný získá například možnost konzultací s lékařem po telefonu, dopravu do a z nemocnice, osobního asistenta nebo dovoz léků. Samozřejmostí je také možnost zajistit nákup nebo úklid domácnosti.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.