« Zpět

UNIQA pojišťovna úspěšně nastartovala spolupráci s AutoESA

| 18. srpna 2010 - 9:58 | Zprávy | Neživotní pojištění

UNIQA pojišťovna spolupracuje v oblasti pojištění ojetých vozidel s více než 300 partnerskými autobazary v celé ČR. Od března 2010 navázala obchodní vztah také s druhým největším autobazarem na trhu, pražskou firmou AutoESA. Za první tři měsíce se společnost AutoESA vyhoupla mezi tři největší partnery UNIQA v této oblasti. Počet prodaných vozidel pojištěných u UNIQA rostl pokaždé měziměsíčně v řádech desítek procent.


Obě strany pozitivně hodnotí vzájemnou výhodnost – AutoESA prodá denně desítky vozidel, takže skýtá perspektivní odbytový potenciál pro UNIQA, pracovníci autobazaru zase oceňují komplexní pojišťovací služby a uživatelsky přívětivou aplikaci pro sjednání pojištění.
Potřebujete úvěr na pořízení automobilu? Inspirujte se zde
Kupující mohou přímo v obou pobočkách AutoESA uzavřít pro vozidlo jak povinné ručení, tak i havarijní pojištění v různých variantách, které zohledňují mimo jiné stáří vozidla, bydliště klienta i jeho věk. Zejména pro ojeté vozy nabízí UNIQA speciálně vyvinuté produkty: povinné ručení EKONOM – nejlevnější variantu pro vozidla pohybující se převážně jen v ČR, nebo naopak MAX – povinné ručení rozšířené o pojištění vlastního vozu pro případ živelní škody nebo odcizení. Zákazníci nemusí dokládat svůj dosavadní vyježděný bonus, protože ten může být přímo na místě zjištěn v dostupném registru. Specialitou je automatický převod bonusu z povinného ručení na havarijní pojištění, rozhodne-li se kupující sjednat ho pro pořizovaný vůz. Jedinečnou službou je i MeteoUNIQA – bezplatný výstražný meteorologický servis poskytovaný exkluzivně UNIQA pojišťovnou jejím klientům prostřednictvím SMS nebo e-mailu přesně pro jimi zadané PSČ v ČR (více o tomto servisu na www.uniqa.cz).
Od července nabízí UNIQA ve spolupráci s AutoESA další rozšíření komfortu pro zákazníky: přímo v pobočkách autobazaru se bude provádět služba VIN FOTO – fotodokumentace vozidel před přijetím do pojištění a pískování skel. Klient dostane za provedení každého z těchto ochranných opatření slevu na havarijním pojistném 10 %.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.