« Zpět

UNIQA opět vrací bezeškodním klientům část pojistného

| 4. května 2010 - 10:16 | Zprávy | Neživotní pojištění

Díky exkluzivnímu věrnostnímu programu Q-Partner mohou již potřetí klienti UNIQA pojišťovny čerpat za své zaplacené pojistné vždy něco zpět – buď pojistné plnění jako náhradu nahlášené škody, anebo část pojistného – tzv. bezeškodní bonus, a to formou převodu na bankovní účet v případě, že jim během roku žádná škoda nevznikla.


Za loňský rok se může těšit na vrácení peněz na 4.000 klientů, mezi něž UNIQA rozdělí přibližně 4 miliony korun. Když porovnáme výsledky s předchozím obdobím, zvýšil se meziročně počet takto odměněných klientů více než dvakrát a celkový vyplacený bonus dvaapůlkrát.
Konkrétní částka bonusu je připisována klientům na jejich účty průběžně v období duben/květen 2010. Každý z nich obdrží rovněž informační dopis.
Vrácení části uhrazeného pojistného umožňuje věrnostní program Q-Partner, v němž jsou sdruženi privátní zákazníci, kteří mají u UNIQA pojišťovny uzavřeno více smluv majetkového i životního pojištění, a to v konkrétní kombinaci odpovídající optimální skladbě ochrany života, zdraví a majetku. Bezeškodní bonus může činit 300, 500, 1000 nebo až 1.500 korun podle výše ročního pojistného.
Cílem programu Q-Partner je motivovat klienty k všestranné pojistné ochraně a současně je každoročně odměnit za jejich odpovědný přístup. Program Q-Partner, který zahrnuje i další zvýhodnění, je v oblasti občanského pojištění na trhu ČR stále jedinečný.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.