« Zpět

U Wüstenrotu neplatíte nic navíc, hypotéka nejen na bydlení

| 28. března 2011 - 10:03 | Zprávy | Neživotní pojištění

Když potřebujete peníze, jsou tu hypotéky od Wüstenrotu na bydlení i na další účely. S garantovanými sazbami, s minimálními poplatky, jasnými podmínkami a bez požadavků na sjednání dalších produktů. Potřebujete bydlet? Pak je tu hypotéka od Wüstenrotu. S Hypotékou Wüstenrot můžete optimálně financovat nejen stavbu nového domku nebo bytu. Na hypotéku si můžete koupit také starší nemovitost, družstevní byt, stavební pozemek, nebo vyplatit spoluvlastníky.

Když potřebujete peníze, jsou tu hypotéky od Wüstenrotu na bydlení i na další účely. S garantovanými sazbami, s minimálními poplatky, jasnými podmínkami a bez požadavků na sjednání dalších produktů. Potřebujete bydlet? Pak je tu hypotéka od Wüstenrotu. S Hypotékou Wüstenrot můžete optimálně financovat nejen stavbu nového domku nebo bytu. Na hypotéku si můžete koupit také starší nemovitost, družstevní byt, stavební pozemek, nebo vyplatit spoluvlastníky.

Plánujete rozsáhlou rekonstrukci nebo přestavbu? Náklady opět uhradíte z hypotéky. Hypotéka Wüstenrot - s tou určitě neproděláte! Úrokové sazby jsou nyní nejvýhodnější za posledních několik let a ušetříte také na poplatcích. Hypotéka s výhodnou úrokovou sazbou

U standardní Hypotéky Wüstenrot na bydlení vám banka garantuje pětiletou úrokovou sazbu 4,16 % p.a. Při kratší době fixace jsou úrokové sazby ještě nižší. A splníte-li jasné podmínky, poskytne vám banka úvěr za minimální nebo ještě výhodnější EXTRA úrokovou sazbu již od 3,64 % p.a.

S hypotečním úvěrem od Wüstenrotu můžete bydlet v novém, i když nemůžete standardním způsobem prokázat své příjmy. U Hypotéky bez příjmů stačí bance čestné prohlášení a doklady o bezdlužnosti. Hypotéka od Wüstenrotu Vám umožní bydlet ve vlastním. Hypotéka se dá výhodně kombinovat, když potřebujete bydlet a současně si pořídit i něco jiného

Nově jsme pro vás upravili kombinace hypoték na bydlení s neúčelovou Hypotékou na cokoliv a Hypotékou na domácnost. U obou jmenovaných úvěrů jsme také snížili úrokové sazby, u Hypotéky na cokoliv dokonce o 0,7 % p.a.
Neúčelovou Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, můžete v kombinaci s hypotékou na bydlení využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Splácet ji můžete nyní stejně jako hypotéku na bydlení až 30 let. Hypotéku na cokoliv můžete čerpat už od 150 000 korun.

Pokud potřebujete zároveň i prostředky na nové vybavení , má pro vás Wüstenrot ještě výhodnější Hypotéku na domácnost. Tu vám poskytne v potřebné výši s tím, že zatížení oběma úvěry nesmí přesáhnout 90 % hodnoty zastavené nemovitosti. Hypotéka od Wüstenrotu se vám vyplatí.

Díky delší době splatnosti, nižším úrokovým sazbám dalším nákladům spojeným s vyřízením a splácením úvěru vás tento způsob financování ostatních potřeb vyjde podstatně levněji, než kdybyste si potřebné věci pořizovali na klasický spotřebitelský úvěr bez zástavy nemovitosti. V nabídce úvěru si jednoduše porovnejte roční průměrnou sazbu nákladů (RPSN). Hypotéka od Wüstenrotu - ušetříte na poplatcích

Hypotéka Wüstenrot je s nízkými poplatky . Chcete-li výrazně ušetřit na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru, je právě teď vhodná doba. Zdarma vám Wüstenrot vyřídí hypotéku na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby až do 85 % hodnoty zástavy. Na poplatku ušetříte až 25 000 korun.

Zvolíte-li si stejnou hypotéku, ale s dvouletou nebo tříletou fixací, bude vás vyřízení úvěru stát jen 2 999 Kč a vy ušetříte nejméně 5001 Kč. Stejně nízký poplatek zaplatíte také za Hypotéku na domácnost, Hypotéku na cokoliv či Hypotéku na pronájem. Mimořádné splátky

Jakýkoliv hypoteční úvěr od Wüstenrotu můžete částečně či zcela splatit v okamžiku uplynutí fixace úrokové sazby. Vhodnou volbou délky této fixace, přičemž máte na výběr 1, 2, 3, 5 a 10 let, se vyhnete mimořádným splátkám a tím i placení případných sankčních poplatků.

Mimořádné splátky jsou ale možné bez poplatků a úrokových sankcí i v průběhu fixačního období, výše dluhu ovšem nesmí neklesnout pod 70 % zástavní hodnoty nemovitosti. Vaše hypotéka Wüstenrot s volbou délky fixace je tedy velkou výhodou.

S hypotékou od Wüstenrotu budete mít vždy jistotu garantované sazby i pro další období platnosti úrokové sazby. Abyste získali zvýhodněnou sazbu, nemusíte mít u Wüstenrotu běžný účet ani další jiný produkt. Naopak, vaše hypotéka vám umožní získat slevu na jakýkoli další produkt z portfolia společností finanční skupiny Wüstenrot. Ve Wüstenrotu vás tedy neoškubou.

Více na www.wustenrot.cz .

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.