« Zpět

U ERV pojišťovny si můžete nově pojistit i hudební nástroje

| 8. listopadu 2012 - 13:49 | Zprávy | Neživotní pojištění

 
ERV pojišťovna po úspěchu prodeje pojištění fotoaparátů nabízí svým klientům další volnočasové pojištění. Hudebníci si mohou od října pojistit nově zakoupené nástroje, aparáty, stejně tak jako hudební a světelnou techniku.

ERV pojišťovna po úspěchu prodeje pojištění fotoaparátů nabízí svým klientům další volnočasové pojištění. Hudebníci si mohou od října pojistit nově zakoupené nástroje, aparáty, stejně tak jako hudební a světelnou techniku.
Nové volnočasové pojištění nabízí ERV pojišťovna v exkluzivní spolupráci s největším prodejcem hudebních nástrojů v Česku, se společností kytary.cz (Audio partner, s.r.o.). Pojištění lze sjednat jak při nákupu přes web na www.kytary.cz, tak v rámci kamenných prodejen. „Jako specialisté na cestovní pojištění rozšiřujeme nabídku i pro další volnočasové aktivity. Po úspěšném pojištění vstupenek a fotoaparátů jsou hudební nástroje dalším segmentem, kde vidíme zajímavý tržní potenciál.“ vysvětluje Vlastimil Divoký, manažer marketingu a komunikace ERV.
„Je to další služba pro naše klienty, kteří už nebudou muset mít strach o své nástroje a aparatury,“ doplňuje jednatel kytary.cz Vladimír Myslík.
Pojištění je komplexní a kryje rizika, na něž se zákonná záruka nevtahuje. Zahrnuje nejen krádež, neopatrné zacházení či vandalismus, ale i přepravu nástroje v rámci zavazadlového prostoru, krádež z vozidla a v neposlední řadě se pojištění vztahuje i na poničení výrobku vodou či na živelní události. „Pokud se vám něco z toho stane, ERV pojišťovna vám obratem a bez zbytečného papírování vystaví voucher na zakoupení nového výrobku nebo na opravu. V prvních dvou letech navíc nezohledňujeme amortizaci.“ vysvětluje Vlastimil Divoký.
Pojištění platí po celém světě a samozřejmě i na území České republiky. Lze pojistit hudební výrobky až do 100.000 Kč. „ERV pojišťovna má skvělé reference i zákaznický servis. Vyřízení škody garantuje nejpozději do sedmi dnů. Jsem přesvědčen, že zákazníci nové pojištění přivítají,“ uzavírá Vladimír Myslík.

cena pojištěné věci

do 2 500

do 5 000

do 7 500

do 10 000

do 15 000

do 20 000

pojistné na 2 roky

490

560

740

990

1590

2190

Uvedené ceny jsou v Kč. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.