« Zpět

Tři týdny po srpnovém krupobití se Allianz pojišťovně stále hlásí další poškození motoristé, odhad škody je už přes 300 milionů korun

| 7. září 2010 - 10:22 | Zprávy | Neživotní pojištění

Tři týdny po krupobití, které v polovině srpna poškodilo především vozidla pražských a středočeských motoristů, už Allianz pojišťovna eviduje 3256 škod za více než 300 milionů korun. Zákaznickou linku však stále kontaktují další. Naprostá většina z nich už je prohlédnutá. Majitelé poslední stovky však s prohlídkou nespěchají, protože byli například na dovolené nebo prostě ještě neměli čas věnovat se následkům této živelné pohromy. Likvidátoři Allianz jsou s nimi ve spojení a v místě bydliště je navštěvují mobilní technici, kteří jim škodu zdokumentují.


Majitelé poškozených vozidel také v těchto dnech velmi často navštěvují webovské stránky Allianz pojišťovny. Na jejich zabezpečené části mohou nejenom vkládat dokumenty, týkající se likvidace, ale také sledovat stav své pojistné události. V průběhu uplynulých třech týdnů se proto zvýšila návštěvnost této sekce internetu o více než padesát procent.
Potřebujete pojistit majetek? Vyberte si vhodný produkt zde
Allianz pojišťovna nabízí svým motoristům s poškozenými vozidly opravu např. ve specializovaném servisu, který se zaměřuje právě na následky krupobití. Prohlubně v karoserii v něm totiž technici vytlačují zpět do původní podoby tak, že už není třeba poškozená místa znovu lakovat. Vhledem k tomu, že je umístěn v Praze – Průhonicích a nachází se tak v podstatě v centru srpnového krupobití, je dostupný pro všechny poškozené motoristy. Doba opravy je pouhé 2 až 4 dny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.