« Zpět

Spočítejte si svou pojistku na novém webu Pojišťovny České spořitelny

| 22. ledna 2010 - 10:33 | Zprávy | Neživotní pojištění

Online kalkulačka životního pojištění, klientská sekce a přehlednější uspořádání – to jsou hlavní novinky inovovaných webových stránek Pojišťovny České spořitelny. Díky nové struktuře i vzhledu se klienti i zájemci o pojištění v nabídce lépe zorientují a rychleji dostanou k požadované informaci. Kalkulačka navíc zájemcům umožníspočítat si příklady pojistek s ohledem na pojištěná rizika.

Online kalkulačka životního pojištění, klientská sekce a přehlednější uspořádání – to jsou hlavní novinky inovovaných webových stránek Pojišťovny České spořitelny. Díky nové struktuře i vzhledu se klienti i zájemci o pojištění v nabídce lépe zorientují a rychleji dostanou k požadované informaci. Kalkulačka navíc zájemcům umožní spočítat si příklady pojistek s ohledem na pojištěná rizika.
Snažili jsme se, aby nové webové stránky co nejvíce zjednodušovaly komunikaci klienta s Pojišťovnou ČS. Naším cílem do budoucna je nejen klientům, ale všem zájemcům o naše produkty poskytnout přehledné informace a současně i více samostatnosti a komfortu při správě své pojistky, zdůrazňuje Irena Rohlová, ředitelka úseku podpory prodeje.
Od předchozí verze webu se jedná zcela nepochybně o razantní krok kupředu. Nové stránky na stávajících adresách www.pojistovnacs.cz a www.flexi.cz jsou přehlednější, a to nejen díky modernímu vzhledu. Doslova do popředí se dostal klient, který kromě přehledně uspořádaných informací o produktech jistě uvítá klientskou sekci a kalkulačku životního pojištění.
Klientská sekce sdružuje všechny pro klienta potřebné informace (od toho, jak měnit smlouvu až k hlášení pojistné události). Díky aplikaci České spořitelny SERVIS 24, kterou mohou zdarma využít i klienti jiných bank, může majitel pojistky jednoduše nahlížet do své smlouvy. Klient si tak může například připomenout:
• jaký má typ pojištění,
• která rizika má pojištěna,
• dobu platnosti smlouvy,
• výši kapitálové hodnoty,
• informace o výši pojistného a uhrazení poslední splátky,
• informace o poslední pojistné události.
Pomocí kalkulačky životního pojištění si klient může po zadání základních osobních údajů a požadavků na krytí rizik nastavit a spočítat vzorovou pojistku (měsíční pojistné, hodnotu pojistky na konci smlouvy a výši pojistky s ohledem na pojištěná rizika). Vše je hotové díky srozumitelnému průvodci/nápovědě do tří minut. Vygenerovaný výpočet může zájemce ihned odeslat do pojišťovny, následně jej zkontaktuje pracovník pojišťovny, aby si s ním dohodl termín schůzky.
Při přípravě webových stránek jsme kladli důraz na srozumitelnost informací a snadnou orientaci na webu, z tohoto důvodu návrhy prošly několika koly testů na reálných uživatelích, svěřuje se manažerka projektu a vedoucí oddělení marketingu a PR Světla Košková. Stránky nám dodavatel Dobrý web také pomohl optimalizovat pro vyhledávače. Technicky tedy odpovídají nejmodernějším standardům. Proto doporučuji, vyzkoušejte si nové webové stránky Pojišťovny České spořitelny ještě dnes!

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.