« Zpět

Soutěž o skútr od DIRECT Pojišťovny na veletrhu motosalon v Brně

| 5. března 2010 - 11:01 | Zprávy | Neživotní pojištění

DIRECT Pojišťovna připravila v souvislosti s mezinárodním veletrhem motocyklů a příslušenství MOTOSALON 2010, který se koná od 10. do 14. března 2010 na brněnském výstavišti, soutěž o skútr Piaggio NRG 50. Pro zařazení do soutěže stačí na stánku DIRECT Pojišťovny vyplnit registrační leták.


„Jsme jednou z mála pojišťoven na českém trhu, která nabízí specializovaný produkt pro pojištění motocyklů. V dubnu 2008 jsme na trh uvedli povinné ručení a havarijní pojištění pro motocykly s asistenčními službami v ceně a řadou doplňkových připojištění. Jako jediní například nabízíme unikátní pojištění čelního plexi štítu,“ říká Hana Kovářová, ředitelka oddělení Business development DIRECT Pojišťovny.
Vyberte si neživotní pojištění přesně pro Vás zde
Pojištění motocyklů od DIRECT Pojišťovny je produkt šitý na míru potřebám řidičů dvoustopých vozidel, umožňuje například uzavření pojištění havárie jen na sezónu.
Od března 2009 je v nabídce DIRECT Pojišťovny také povinné ručení a havarijní pojištění určené přímo majitelům elektromotocyklů.
Výstava MOTOSALON 2010 je největší oborovou prezentací ve střední Evropě, která bude probíhat od 10. – 14. března 2010 v Brně. Stánek DIRECT Pojišťovny naleznou zájemci v pavilonu P pod číslem 67.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.