« Zpět

Slavia pojišťovna se stala nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovnou

| 23. února 2011 - 10:41 | Zprávy | Neživotní pojištění

Slavia pojišťovna se v loňském roce stala nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovnou, když zaznamenala téměř 230% procentní nárůst předepsaného pojistného. Velmi úspěšná byla pojišťovna například v segmentu pojištění vozidel, kde v současnosti eviduje již více než 120 000 pojištěných automobilů (28 000 pojištěných vozidel na konci roku 2009, 107 000 na konci roku 2010). 

Slavia pojišťovna se v loňském roce stala nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovnou, když zaznamenala téměř 230% procentní nárůst předepsaného pojistného. Velmi úspěšná byla pojišťovna například v segmentu pojištění vozidel, kde v současnosti eviduje již více než 120 000 pojištěných automobilů (28 000 pojištěných vozidel na konci roku 2009, 107 000 na konci roku 2010).
Pojišťovna oslovuje klienty zejména vstřícnou cenovou politikou a zvyšující se dostupností a kvalitou svých služeb. Pro další období se bude opět věnovat zejména segmentu autopojištění, avšak chce oslovit nové klienty i s nabídkou pojištění nemovitostí, cestovním pojištěním či produktů pro firmy a podnikatele.
Hlavní slogan „Nejlevnější povinné ručení pro všechny zodpovědné řidiče” nebyl jediným důvodem pro získání značného počtu nových klientů. Nemalý vliv na to mělo také výrazné zvýšení dostupnosti produktů Slavia pojišťovny. „Prakticky každý měsíc otevíráme nějakou novou pobočku pojišťovny či umožňujeme klientům sjednání prostřednictvím nového obchodního kanálu. Nyní máme pokrytou celou republiku pojišťovacími makléři či obchodními zastoupeními. V současnosti otevíráme dvě nové pobočky v Brně, pobočku ve Znojmě a Moravském Krumlově. Velmi výhodné pojištění získá klient také na našem webu,” komentuje jednu z příčin úspěchu pojišťovny Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny.
Potenciál pro růst v segmentu pojištění průmyslu

Pro následující rok vidí zástupci pojišťovny prostor pro růst také v oblasti pojištění průmyslu. Podnikatele i velké podniky chce pojišťovna oslovit s nabídkou technických pojištění, pojištěním majetku a odpovědnosti či specializovanými produkty pro jednotlivé průmyslové obory. Slavia pojišťovna plánuje připravit cenově atraktivní balíčky produktů pro menší a střední firmy.

Jednoduché a levné pojištění i originální produkty

Kromě pojistných produktů, které nabízí většina pojišťoven, má Slavia pojišťovna ve svém portfoliu i několik na českém trhu unikátních pojištění či produktů pro specifické cílové skupiny.

Mezi velmi rozšířené patří pojištění pro cizince, kde je Slavia pojišťovna jedním z největších „hráčů“ na českém trhu. Unikátním pojistným produktem je pojištění bezkrevní léčby pro všechny, kteří ze zdravotních, náboženských a jiných důvodů preferují léčbu prostřednictvím bezkrevných přípravků před transfuzí krevních derivátů. Slavia pojišťovna, jako jedna z mála pojišťoven, nabízí možnost sjednání pojištění domácích mazlíčků s názvem „Pejsek a kočička“. Jako jediná na českém pojistném trhu umožňuje pojistit se proti dopravním pokutám prostřednictvím pojištění „Kryštof“. Toto pojištění získávají na rok zdarma všichni řidiči, kteří si u Slavia pojišťovny sjednají nové povinné ručení.

Seznam poboček Slavia pojišťovny a obchodních zastoupení najdete zde: www.slavia-pojistovna.cz/najdi-nejblizsi-pobocku.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.