« Zpět

Slavia pojišťovna nabízí nové bonusy k pojištění pro cizince

| 10. dubna 2013 - 11:05 | Zprávy | Neživotní pojištění

V rámci oslav 145. výročí svého založení zahajuje Slavia pojišťovna v dubnu novou akci, určenou pro klienty ze zahraničí. Při sjednání minimálně roční pojistné smlouvy na komplexní zdravotní pojištění cizinců obdrží každý pojištěný od Slavia pojišťovny dárek ve formě poukazu v hodnotě 1000 nebo 2000 Kč.

 

„Slavia pojišťovna se na pojištění cizinců zaměřuje dlouhodobě, se zahraničními klienty každoročně uzavíráme desetitisíce smluv.   Tato akce je jen jedním z příkladů toho, jak se snažíme klientům z řad cizinců vycházet vstříc,“ říká tisková mluvčí Slavia pojišťovny Eva Daňková.
 
Klienti si mohou vybrat mezi dvěma variantami poukazů. Jde buď o poukazy na lékařskou péči, nebo o poukazy na nákup libovolného sortimentu v síti Benu lékáren. „S poukazem na lékařskou péči má pojištěný nárok na poskytnutí zdravotní péče, která není hrazena v rámci smlouvy Komplexního zdravotního pojištění cizinců. Jde například o stomatologická, oční či gynekologická vyšetření u našich smluvních lékařů,“ upřesňuje Eva Daňková. Dárkový poukaz do sítě lékáren Benu lze podle Daňkové využít na nákup libovolného sortimentu lékárny.
 
Poukazy lze získat při uzavření pojistné smlouvy u vybraných prodejců a ve vlastních pobočkách Slavia pojišťovny. Akce je omezena vyčerpáním poukazů, platí pro prvních 1000 klientů. Seznam prodejců a adresy poboček Slavia pojišťovny lze nalézt na www.slavia-pojistovna.cz.
 
Slavia pojišťovna je nejstarší ryze českou pojišťovnou na tuzemském trhu. V letošním roce slaví 145 let od svého založení; v rámci tohoto výročí plánuje pojišťovna i další zvláštní akce či soutěže pro klienty.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.