« Zpět

PROSPORTY je nové pojištění od Kooperativy

| 10. prosince 2014 - 10:00 | Zprávy | Neživotní pojištění

Rekreační sporty, zejména cyklistika a lyžování se staly v současné době fenoménem. K nim patří i často drahé sportovní vybavení. A také jeho přeprava na střeše nebo v zavazadlovém prostoru vozidla. A s tím i možnost jeho poškození. Na to nyní reaguje pojišťovna Kooperativa, která nabízí doplňkové pojištění sportovní výbavy pro veškerá standardní osobní a užitková vozidla, i pro obytné automobily do 8 tun.

„Rozhodli jsme se připravit pojištění, které našim sportovně založeným klientům může ušetřit spoustu starostí. Předmětem pojištění jsou nejen kola, lyže, sportovní nářadí či výstroj jako přilby a obuv, ale také demontovatelné nosiče – zejména tzv. rakve – a to včetně upevňovacích prvků,“ upozorňuje ředitel Úseku pojištění vozidel Václav Runštuk.
 
Pojištění kryje riziko havárie, živlu i odcizení. U vozidla, kterým je sportovní výbava přepravována, kryje PROSPORTY i riziko poškození vnější části způsobené pádem sportovní výbavy při montáži nebo demontáži, nakládání a vykládání nebo při jízdě vozidla.
 
Roční limit pojistného plnění je u toho pojištění 20 000 Kč - 80 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 1 000 Kč a roční pojistné pro klienty Kooperativy, kteří získají automaticky slevu 60 %, se pohybuje od 444 Kč do 1066 Kč.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.