« Zpět

Prodlužte si záruku vozidla s novou službou AutoMobility

| 16. prosince 2010 - 11:29 | Zprávy | Neživotní pojištění

Společnost Europ Assistance, s.r.o., jako renomovaný pojistitel záruk v automobilové oblasti, představila AutoMobility, nový komplexní program pojištění poruch a asistenčních služeb. Na českém trhu se jedná o ojedinělou službu, která přináší jednotlivcům i firmám možnost prodloužit záruku svému vozovému parku, a tím minimalizovat náklady za jeho opravu a údržbu. 

Společnost Europ Assistance, s.r.o., jako renomovaný pojistitel záruk v automobilové oblasti, představila AutoMobility, nový komplexní program pojištění poruch a asistenčních služeb. Na českém trhu se jedná o ojedinělou službu, která přináší jednotlivcům i firmám možnost prodloužit záruku svému vozovému parku, a tím minimalizovat náklady za jeho opravu a údržbu.
„Europ Assistance má v Evropě ve svém portfoliu pojištění poruch více než 1 000 000 vozidel. V České republice jsme v minulých třech letech pojistili hned několik záručních programů automobilových výrobců a některé jsme vytvořili přímo na míru pro danou značku,“ říká Vladimír Fuchs, obchodní ředitel a prokurista společnosti Europ Assistance. „Nyní v programu AutoMobility přinášíme nově řešení pro majitele vozidel, nezávislé prodejce i servisní řetězce. Umožníme ochránit klienty před finančním rizikem v případě mechanické či elektronické závady na vozidle,“ dodává Vladimír Fuchs.
Mezi faktory, které vedly ke spuštění nového programu prodloužené záruky, patřila především poptávka zákazníků po ochraně proti rizikům plynoucích z koupě ojetého vozidla a možnost beznákladové opravy vozidel značkovými díly ve značkových servisech. Současným efektem bylo zvýšení poptávky po záručních programech ze strany jednotlivých prodejců a opravců.
Pojištění AutoMobility nabízí otevřenost a příznivé technické parametry pro vstup vozů do programu. Program je určen pro všechny běžné typy automobilů až do 7 let stáří a do 150 000 najetých km. Nabízí se ve variantách Basic 12, Standard 12 a Exclusive 12. Tyto varianty se liší vstupními parametry, ale především vlastním rozsahem pojistné ochrany vyjádřeným seznamem krytých částí vozidla. Jednotlivé varianty pojistek zahrnují až 200 krytých komponent. Při vzniku pojistné události, tedy poruchy, zajistí Europ Assistance opravu pojištěného vozidla a uhrazení náhradních dílů v nové ceně včetně servisních prací.
Součástí pojistek jsou i asistenční služby AutoHelp, které poskytují klientům ochranu jak v ČR, tak i ve všech zemích aktuální platnosti „zelené karty“. Zahrnují například bezplatné odstranění poruchy na místě, odtažení vozidla, dovoz paliva nebo asistenci při defektu pneumatiky.
AutoMobility lze na libovolné vozidlo zakoupit přímo v Europ Assistance. Program je ale určen především autorizovaným i nezávislým prodejcům ojetých vozů a také servisním sítím. Těm AutoMobility přináší významnou přidanou hodnotu ve formě budování vztahu s klientem a opětovným nasměrováním zákazníka zpět do jejich provozoven při vzniku poruchy.
„Naše čtyřletá zkušenost v České republice říká, že až 95 % oprav v programech pojištění poruch zajišťovaných Europ Assistance je provedeno přímo u prodejce programu. K tomu samozřejmě pomáhají i další sofistikované systémy, které se uplatňují při asistenční činnosti,“ říká David Soucha, specialista prodeje záruk a asistenčních služeb autoprodejcům ze společnosti Europ Assistance. „Jsem rád, že jsme zúročili naše zkušenosti a dokázali zkombinovat významné výhody jak pro samotné majitele vozidel, tak i pro jejich prodejce a servisní střediska,“ dodává na závěr David Soucha.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.