« Zpět

Povinné ručení v soutěži Zlatá koruna 2010

| 26. října 2010 - 16:56 | Zprávy | Neživotní pojištění

V rámci kategorie Neživotní  pojištění se již po několikáté objevuje na prvních místech Povinné ručení s živelním pojištěním zdarma od Kooperativy. Touto novinkou roku 2005 Kooperativa předběhla dobu. Teprve nyní si pojišťovny začínají uvědomovat, že povinné ručení představuje obrovský, předem zaručený kmen klientů a jdou jim stále více na ruku. Z povinné platby se stal regulérní produkt s mnoha výhodami a službami. Dokazují to i další produkty povinného ručení, které se letos ve Zlaté koruně umístily na pátém a šestém místě. 


1. Povinné ručení s živelním pojištěním zdarma Kooperativa pojišťovna

Povinné ručení  od Kooperativy je unikátní svou nabídkou živelného pojištění  zdarma. Takto koncipované povinné ručení žádná jiná pojišťovna dosud nenabízela a proto se již po několik let drží v čele hodnocení. Kooperativa své povinné ručení dále inovuje a v letošním roce nabídla produkt NA100PRO, který zaručuje klientům mj. stoprocentní úhradu nezaviněné škody.
Jiří Klaban, Kapitol
5. Komplexní pojištění vozidel GLOBAL Kooperativa pojišťovna

Zahrnuje povinné ručení a havarijní pojištění, tedy všechna rizika týkající se motorových vozidel, což zatím není běžné. Podmínky lze ze strany pojištěného kdykoliv flexibilně změnit a sjednat i širokou škálu připojištění. U produktu zaujme i výše limitů pojistného plnění s možností získat bonus za bezeškodní průběh až do výše 50 % základního pojistného.
Jaroslav Daňhel, VŠE
6. Allianz autopojištění Allianz pojišťovna

Produkt je charakteristický  širokým rozsahem pojištění, které je nově klientům nabízeno formou tří balíčků s různým pojistným krytím a poskytovanými službami. V ceně povinného ručení je pojištění proti živlům, úrazové pojištění dětí nebo přímá likvidace škody. Při srovnání s konkurencí je patrné, že tento produkt nabízí jedno z nejširších pojistných krytí na našem trhu.
Luboš Vídenský, Quatro Finance
Povinné ručení si můžete pořídit on-line zde

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.