« Zpět

Povinné ručení s mobilním telefonem? Díky aplikaci Pojišťovna nečekaně užitečné řešení!

| 15. května 2012 - 10:30 | Zprávy | Neživotní pojištění

Čekáte od povinného ručení víc, než jen ochranu před tím, když někomu způsobíte škodu? Jestliže ano, pak o tomto pojištění přemýšlíte správně. Za poslední rok se totiž mnohé změnilo a povinné ručení v sobě obsahuje celou řadu užitečných služeb. Česká pojišťovna navíc celý proces od sjednání pojištění, přes hlášení případné škody, zapůjčení náhradního vozidla či odtahu zdarma až po rychlou výplatu škody povýšila na opravdu komplexní řešení.
 

//
Čekáte od povinného ručení víc, než jen ochranu před tím, když někomu způsobíte škodu? Jestliže ano, pak o tomto pojištění přemýšlíte správně. Za poslední rok se totiž mnohé změnilo a povinné ručení v sobě obsahuje celou řadu užitečných služeb. Česká pojišťovna navíc celý proces od sjednání pojištění, přes hlášení případné škody, zapůjčení náhradního vozidla či odtahu zdarma až po rychlou výplatu škody povýšila na opravdu komplexní řešení.
1. Povinné ručení Bez povinností od České pojišťovny se aktuálně nabízí v pěti variantách tak, aby si podle svých preferencí vybral skutečně každý. Stávající provedení Start, Standard a Exclusive nově doplňují varianty Exclusive Plus a Exclusive Max, které jsou nabité opravdu zajímavými službami.
Exclusive PLUS
Varianta Exclusive Plus rozšiřuje stávající nabídku povinného ručení o několik užitečných výhod. V České pojišťovně víme, že nehoda je dílem okamžiku, a tak chráníme řidičům jejich bonus. První havárie totiž nemá žádný negativní vliv na výhody spojené s jízdou bez nehod. Novinkou je také navýšený limit pojistného plnění na 120 milionů korun pro škody na zdraví i na majetku.
Exclusive MAX
Nejvyšší Exclusive Max má všechny výhody předchozí varianty a navíc přináší v ceně například pojištění pro případ střetu se zvěří či ještě vyšší 150milionový limit pojistného plnění. Originální službou pro tuto variantu povinného ručení je také nezapočítávání tzv. amortizace vozu při kalkulaci jeho opravy. Nesnižujeme tedy hodnotu vašeho vozidla vlivem jeho stáří.
Mobil s aplikací
U obou nových variant povinného ručení vám navíc garantujeme nezměněnou cenu po dobu tří let. Budete tak mít jasný přehled o tom, kolik zaplatíte. A co víc – k oběma novým variantám povinného ručení získá motorista v ceně chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Mini s přednastavenou originální aplikací Pojišťovna.
Přímá likvidace pro všechny
1. Povinné ručení Bez povinností bez ohledu na jeho variantu všem nabízí užitečné služby a mimořádně zajímavé výhody. K těm nejdůležitějším patří služba přímé likvidace. Díky ní získávají všichni klienti České pojišťovny, kteří byli na území ČR poškozeni klientem jiné pojišťovny, profesionální odbornou pomoc při vyřizování pojistné události. Česká pojišťovna zkrátka tyto nepříjemné a časově náročné úkony bere na sebe a svému klientovi škodu vyplatí přímo.
O přímou likvidaci není třeba speciálně žádat. Automaticky a zdarma ji získávají všichni klienti České pojišťovny – noví i ti stávající. K dispozici tak mají nárok na bezplatný odtah až do vzdálenosti 500 km nebo na náhradní vozidlo až na tři dny – a to i v případě, že jsou viníky dopravní nehody.
Pojištěný motorista má zdarma úrazové pojištění řidiče ve variantě povinného ručení Standard a úrazové pojištění pro všechny přepravované osoby ve variantách Exclusive. Může v plném rozsahu čerpat i asistenční služby náležející zdarma k jednotlivým variantám povinného ručení - tedy Pohoda Klasik a Pohoda Special, která kromě pomoci související s havárií nebo odcizením, najde motorista i služby pro případ poruchy.
U povinného ručení ČP platí systém bonusů za bezeškodní průběh ve výši 5 % za každý rok. Stejně tak lze čerpat rodinný bonus až 55 % od blízkého pojištěného u ČP. Při pojištění přes internet je možné využít slevy až 30

Více informací naleznete na stránkách České pojišťovny. 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.