« Zpět

Pojištění majetku z pohledu Zlaté koruny

| 6. května 2010 - 14:57 | Zprávy | Neživotní pojištění

V první desítce oceněných produktů neživotního pojištění ve Zlaté koruně  se objevily i tři produkty majetkového pojištění. Jak posoudili úroveň těchto produktů odborní porotci a co hlavně  na nich odbornou porotu zaujalo? 


MAXI KOSTKA Česká pojišťovna (celkové 3. místo)
Na tomto produktu mě  zaujala přehlednost a jednoduchost evidence jednotlivých pojištění. Spolu se zastřešením jednou pojistnou smlouvou je důležitou možností  také odebírání, doplňování a aktualizace konkrétních pojištění, jejichž výběr Česká pojišťovna stále rozšiřuje. Pozitivně oceňuji také plnou šíři distribučních a obslužných možností.
Martin Höschl, nezávislý  expert
Pojištění zahradní architektury Generali Pojišťovna (celkové 5. místo)
Pojištění bylo prvním průkopnickým produktem na trhu v této oblasti. Nabízí pojistné krytí pro případ zničení vandalem nebo odcizení okrasných dřevin,  rostlin a porostů, které jsou jinak zpravidla z pojištění vyloučeny. Pojištění je sestaveno kompexně a velkoryse k cílové skupině osob, které mají okrasnou zahradu jen jako hobby nebo životní styl. Zatím se jedná o produkt,  který je na trhu ojedinělý.
Vladimír Nejezchleba, Allfin Pro 
Bydlení s asistencí Generali Pojišťovna (celkové 8. místo)
Jedná se o velice přehledně propracovaný a logicky konstruovaný produkt, který má navíc jasně stanovena rizika a limity. Produkt zahrnuje jinde dlouho nevídané riziko nepřímého úderu blesku a je možné sjednávat jmenovitě další připojištění (například skleníky). V rámci produktu je nabízena i široká a zajímavá asistenční služba, jejíž součástí jsou i takové služby jako zásah elektrikáře, plynaře a dalších řemeslníků při stavu nouze. Nepochybně atraktivní součástí asistenční služby je v určitých případech i náhradní ubytování.
Vladimír Srp, HK hl.m.Prahy

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.