« Zpět

Pardubické a hradecké občany pojistí Slavia pojišťovna přímo v jejich městě

| 7. července 2010 - 10:51 | Zprávy | Neživotní pojištění

Slavia pojišťovna rozšířila síť svých poboček o dvě ve východních Čechách. Od června a července mohou jejích služeb využívat přímo ve svém městě pardubičtí a královehradečtí občané. Od června funguje nová pobočka Slavia pojišťovny v Hradci Králové a od července mohou využívat nabídky služeb pojišťovny také obyvatelé Pardubic. 

Slavia pojišťovna rozšířila síť svých poboček o dvě ve východních Čechách. Od června a července mohou jejích služeb využívat přímo ve svém městě pardubičtí a královehradečtí občané. Od června funguje nová pobočka Slavia pojišťovny v Hradci Králové a od července mohou využívat nabídky služeb pojišťovny také obyvatelé Pardubic.
Slavia pojišťovna dlouhodobě nabízí celou řadu výhodných a často i na trhu ojedinělých produktů. Mezi nejčastěji žádanými produkty patří nejlevnější povinné ručení s pojištěním pokut zdarma, v době letních dovolených je to cestovní pojištění již od 1 koruny za den nebo možnost pojištění domácích mazlíčků. Nově nabízí pojišťovna pro cizince komplexní zdravotní pojištění, které mohou využít např. zahraniční studenti Univerzity Pardubice a Univerzity Hradec Králové a ostatní cizinci pracující v těchto krajích.
Z produktů neživotního pojištění si můžete vybírat zde
„Naším cílem je být klientům co nejblíže, aby mohli získat požadované pojištění nejsnadnější cestou. Průběžně proto otevíráme po celé republice další a další pobočky a obchodní zastoupení,“ říká Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny. Kvalitu poskytovaných služeb této pojišťovny ocenili odborníci v prestižní soutěži Nejlepší pojišťovna 2010 vyhlašované Hospodářskými novinami. Slavia pojišťovna se zařadila mezi tři pro klienty nejpřívětivější pojišťovny v ČR.
Ve východních Čechách může veřejnost využívat služeb pojišťovny prostřednictvím obchodních partnerů a autorizovaných prodejců také v Trutnově, Vrchlabí, Jičíně a na dvou místech v Hradci Králové.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.