« Zpět

Originální aplikace „POJIŠŤOVNA“

| 10. května 2012 - 12:15 | Zprávy | Neživotní pojištění

Česká pojišťovna nabízí svým klientům zdarma aplikaci pro chytré telefony – POJIŠŤOVNA. Motoristé mohou díky této aplikaci v případě nouze využít tři důležité a užitečné funkčnosti:

//
Česká pojišťovna nabízí svým klientům zdarma aplikaci pro chytré telefony – Pojišťovna. Motoristé mohou díky této aplikaci v případě nouze využít tři důležité a užitečné funkčnosti:
- průvodce situací po dopravní nehodě
- jednoduché nahlášení pojistné události
- vyhledání nejbližší pobočky s kontaktními informacemi
Jestliže máte chytrý mobilní telefon – tzv. smartphone - k aplikaci „Pojišťovna“ se dostanete velmi jednoduše. Lze ji zdarma a rychle stáhnout na App Store (to platí pro mobilní telefony iPhone) nebo na Google Play (telefony s operačním systémem Android).  Přes šedesát tisíc klientů České pojišťovny už ji ve svých telefonech používají.
Po nainstalování „Pojišťovny“ do telefonu stačí vyplnit na samém začátku uložit vlastní uživatelský profil a údaje o autě, takže při budoucím použití je nebude třeba znovu vyplňovat. V případě nehody „Pojišťovnu“ pouze spustíte a ona vám sama v několika základních krocích poradí, jak postupovat a zda máte volat policii.
V průběhu šesti kroků projdete celým záznamem nehody. Nejprve se vyplňují informace o místu a čase nehody, fakta o průběhu nehody a do interaktivního modelu (dokáže zobrazit motocykl, osobní a nákladní automobil) pohodlně označíte poškozené části vašeho vozu i dalších účastníků nehody. Přiložit lze až čtyři fotografie, které byly předtím telefonem pořízeny, a vše odeslat do klientského centra ČP. Pomocí několika stisknutí se také žádá o odtah či náhradní vozidlo až na tři dny zdarma i pro viníka nehody.
Po odeslání dat vzápětí zavolá operátor zpět, poskytne další rady a nastartuje proces vyřízení škody. Po nehodě stále platí zákonná povinnost vyplnit a podepsat záznam o nehodě, která s použitím aplikace nezaniká.
„Pojišťovna“ kromě funkcí k nahlášení nehody umí najít na mapě nejbližší obchodní místo České pojišťovny (včetně otevírací doby a telefonního kontaktu) podle vaší aktuální polohy. I takové údaje se v případě nehody mohou hodit.

Více informací naleznete na stránkách České pojišťovny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.