« Zpět

Nový affiliate program DIRECT Pojišťovny odměňuje vlastníky webových stránek

| 2. dubna 2010 - 9:35 | Zprávy | Neživotní pojištění

DIRECT Pojišťovna nabízí od března vlastníkům webových stránek tzv. Affiliate program, v rámci kterého získávají finanční odměnu za umístění banneru DIRECT Pojišťovny na svých internetových stránkách. Finanční odměna je vyplácena za každého návštěvníka, který prostřednictvím tohoto banneru přejde z internetových stránek partnera na web DIRECT Pojišťovny, kde následně provede kalkulaci pojistného nebo si rovnou sjedná pojištění.


Technologické zázemí pro Affiliate program poskytuje renomovaná společnost TradeDoubler. Operátorem sítě je osvědčená společnost VIV NETworks.
Pořiďte si havarijní pojištění on-line zde
„Jsme jedním z průkopníků Affiliate marketingu mezi pojišťovnami. Zapojení do našeho programu je maximálně jednoduché, stačí se jen zaregistrovat na našich internetových stránkách a vybraný reklamní formát poté umístit na své stránky,“ říká Ondřej Vích, internet manažer DIRECT Pojišťovny. „Zájemci, kteří vstoupí do Affiliate programu, mohou těžit ze silného postavení DIRECT Pojišťovny, která byla podruhé za sebou vyhlášena nejdynamičtější pojišťovnou roku,“ dodává Ondřej Vích.
Vyplácení odměn probíhá jednou měsíčně. Registrace do Affiliate programu je jednoduchá a rychlá a implementace probíhá pomocí vložení HTML kódu. K dispozici je velký výběr reklamních prvků a formátů. Zájemci se mohou spolehnout na profesionální podporu ze strany DIRECT Pojišťovny ve spolupráci s VIV NETworks.
“Affiliate Marketing bude v letošním roce jedním z hlavních nových směrů on-line marketingu v našem regionu. Ten, kdo bude připraven využít tohoto trendu, získá výhodu. Jsme rádi, že si DIRECT Pojišťovna vybrala naši společnost, a technologie, které představujeme, za svého strategického partnera. Kombinace atraktivní odměny, dokonalé technologie a precizní podpory portálům předurčuje Affiliate program DIRECT Pojišťovny k úspěchu,” říká Vladan Hejnic, CEO VIV NETworks.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.