« Zpět

Kooperativa posiluje likvidaci v Praze

| 18. srpna 2010 - 9:58 | Zprávy | Neživotní pojištění

Víkendová bouřka a krupobití poškodila v Praze a okolí tisíce vozidel. Kooperativě jen za pondělí klienti nahlásili 2390 poškozených vozidel a 940 poškozených domů. „Očekáváme, že dnes hlášení škod poroste podobným tempem, proto jsme posílili tým techniků, kteří prohlížejí poškozená vozidla a otevřeli jsme další kontaktní centrum, kam mohou klienti své poškozené vozidlo přivézt k prohlídce“, uvedl Milan Gregor, ředitel Centra likvidace pojistných událostí.


Myslete na budoucnost, pojistěte si majetek!
Nové likvidační středisko najdou klienti na adrese Auto Base, Průběžná 3123/80, Praha 10. Provozní doba je od 8 do 18, v případě potřeby bude upravena. Posílena byla také infolinka Kooperativy. „Běžně v našem Call Centru pracuje 50 operátorů, při podobných kalamitách jejich počet zvyšujeme na 90 lidí“, doplnil Milan Gregor.
Klienti Kooperativy mají několik možností, jak škody nahlásit. Buď mohou obrátit na infolinku 841 105 105, využít formuláře na internetu nebo v případě poškozeného vozidla navštívit smluvní servis Kooperativy. Kooperativa má smlouvu s několika sty servisů v ČR, jen v Praze jich je 70. Seznam servisů najdou na https://insure­.koop.cz/Golem­WEB/Vyhledava­niServisu/www/in­dex.xhtml.

V případě poškozených automobilů mají výhodu klienti Kooperativy, kteří mají sjednané povinné ručení s pojištěním živelných událostí. Krupobití je jedno z rizik, které toto pojištění kryje. U ostatních pojišťoven se tyto škody hradí pouze z havarijního pojištění. Z povinného ručení bude Kooperativa vyplácet asi 1400 škod.
Kooperativa očekává, že škody budou přibývat ještě v průběhu celého týdne, může se jednat až o 5000 škod v celkové výši přes 150 milionů Kč.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.