« Zpět

Kooperativa nabízí pro sportovce i rodiny pojištění PROSPORTY

| 9. října 2014 - 11:04 | Zprávy | Neživotní pojištění

Pojišťovna Kooperativa nabízí doplňkové pojištění, které jistě ocení sportovci i rodiny. Jedná se o pojištění sportovní výbavy PROSPORTY. Pojištění se vztahuje nejen na odcizení i poškození sportovního vybavení, ale i poškození nebo odcizení uzamčených nosičů a boxů.

„Rekreační sporty, zejména cyklistika a lyžování, jsou v dnešní době skutečným fenoménem. Proto jsme se rozhodli připravit pojištění, které našim sportovně založeným klientům může ušetřit spoustu starostí,“ upozorňuje ředitel Úseku pojištění vozidel Václav Runštuk.
 
Kooperativa toto doplňkové pojištění sportovní výbavy nabízí pro veškerá standardní osobní a užitková vozidla, i pro obytné automobily do 8 tun. „Předmětem pojištění jsou nejen kola, lyže, sportovní nářadí či výstroj jako přilby a obuv, ale také demontovatelné nosiče – zejména tzv. rakve – a to včetně upevňovacích prvků,“ upřesňuje Václav Runštuk.
 
Co všechno pojištění pokrývá?
Pojištění kryje riziko havárie, živlu i odcizení. U vozidla, kterým je sportovní výbava přepravována, kryje PROSPORTY i riziko poškození vnější části způsobené pádem sportovní výbavy při montáži/demontáži, nakládání/vykládání do/z vozidla nebo při jízdě vozidla.
Roční limit pojistného plnění je 20 000 Kč - 80 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 1 000 Kč a roční pojistné pro klienty Kooperativy, kteří získají automaticky slevu 60 %, se pohybuje od 444 Kč do 1066 Kč. 
 
Porovnejte si produkty neživotního pojištění, zde
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.