« Zpět

Kooperativa bude pracovat i o víkendu

| 18. srpna 2010 - 9:58 | Zprávy | Neživotní pojištění

Víkendová bouřka a krupobití poškodila v Praze a okolí tisíce vozidel. Kooperativě jen za pondělí klienti nahlásili 2390 poškozených vozidel a 940 poškozených domů. „Očekáváme, že dnes hlášení škod poroste podobným tempem, proto jsme posílili tým techniků, kteří prohlížejí poškozená vozidla a otevřeli jsme další kontaktní centrum, kam mohou klienti své poškozené vozidlo přivézt k prohlídce“, uvedl Milan Gregor, ředitel Centra likvidace pojistných událostí.


Nové likvidační středisko najdou klienti na adrese Auto Base, Průběžná 3123/80, Praha 10. Provozní doba je od 8 do 18, v případě potřeby bude upravena. Posílena byla také infolinka Kooperativy. „Běžně v našem Call Centru pracuje 50 operátorů, při podobných kalamitách jejich počet zvyšujeme na 90 lidí“, doplnil Milan Gregor.

Myslete na budoucnost, pojistěte si majetek!
Zároveň Kooperativa zajistila víkendovou službu v kontaktním centru v Sámově ulici. Ve dnech 21. a 22. 8. 2010 od 7,30– 16, 00 hodin budou na adrese Kooperativa a. s., Sámova 8, Praha 10, klientům k dispozici technici, kteří zdokumentují škody na vozidlech. „Klienti si tedy své poškozené vozidlo mohou nechat prohlédnout i o víkendu“, upozornil Milan Gregor
Klienti Kooperativy mají několik možností, jak škody nahlásit. Buď mohou obrátit na infolinku 841 105 105, využít formuláře na internetu nebo v případě poškozeného vozidla navštívit smluvní servis Kooperativy. Kooperativa má smlouvu s několika sty servisů v ČR, jen v Praze jich je 70. Seznam servisů najdou na https://insure­.koop.cz/Golem­WEB/Vyhledava­niServisu/www/in­dex.xhtml.
V případě poškozených automobilů mají výhodu klienti Kooperativy, kteří mají sjednané povinné ručení s pojištěním živelných událostí. Krupobití je jedno z rizik, které toto pojištění kryje. U ostatních pojišťoven se tyto škody hradí pouze z havarijního pojištění. Z povinného ručení bude Kooperativa vyplácet asi 1400 škod.
Kooperativa očekává, že škody budou přibývat ještě v průběhu celého týdne, může se jednat až o 5000 škod v celkové výši přes 150 milionů Kč.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.