« Zpět

Konkurenční boj vnese do oblasti pojištění aut lepší servis

| 15. září 2010 - 10:29 | Zprávy | Neživotní pojištění

Konkurenční boj už se dnes zdaleka neomezuje jen na produktovou nabídku. Pojišťovny se proto snaží nabídnout svým zákazníkům co nejvíce proklientský servis. Nejčerstvější novinku v této oblasti přináší DIRECT Pojišťovna, která pro své klienty zavedla službu AutoHELP. V případě, že se jako motorista s povinným ručením u DIRECT Pojišťovny stanete účastníkem dopravní nehody, kterou jste nezavinili, nemusíte jednat s pojišťovnou viníka, protože DIRECT škodu zlikviduje, vyplatí pojistné plnění a sama pojišťovnu viníka zkontaktuje.


Služba AutoHELP se vztahuje na poškození automobilu při dopravní nehodě, kdy je znám viník nehody. Ten musí být prokázán policejním protokolem nebo podepsaným prohlášením o zavinění, které klienti DIRECT Pojišťovny dostávají spolu se záznamem o dopravní nehodě při sjednání pojištění, uvádí zpráva pojišťovny s tím, že se služba vztahuje na nehody, které se staly na území ČR včetně těch, které způsobí vozidlo se zahraniční poznávací značkou nebo řidič v nepojištěném automobilu.
Pořiďte si pojištění on-line
Službu automaticky získají noví klienti, ti stávající až při obnově smlouvy nebo na výslovnou žádost i v mezidobí. Česká pojišťovna zase od 27. září nabídne svým klientům v případě nehody zdarma zapůjčení vozidla na 3 dny nebo odtah nepojízdného vozu až do 500 km a to bez ohledu na to, zda je klient viníkem či poškozeným. Pojišťovna se o svého klienta postará i v případě, kdy mu škodu způsobí klient jiné pojišťovny. ČP škodu zdokumentuje a vše potřebné s pojišťovnou viníka vyřídí za klienta, uvádí zpráva České pojišťovny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.