« Zpět

Klienti Kooperativa již po povodních obdrželi 12 milionů Kč

| 17. srpna 2010 - 9:47 | Zprávy | Neživotní pojištění

Týden po ničivých povodních, které zasáhly severní Čechy, již Kooperativa uzavřela 250 pojistných událostí a svým klientům vyplatila na pojistném plnění přes 12 milionů Kč. Hlášení nových pojistných událostí ale stále přibývá. Celkem Kooperativa eviduje 2100 škod v celkové výši 381 milionů Kč. Kromě zatopených domů, výrobních i skladových hal registruje Kooperativa také 205 poškozených automobilů.


Přibylo několik desítek škod na Liberecku, kde již evidujeme 823 škod v celkové výši 232 milionů Kč. Liberecku dominuje několik velkých škod. Ve Frýdlantu se jedná o průmyslový areál, na kterém vznikla škoda za 30 milionů Kč, město Hrádek nad Nisou nám nahlásilo škody na obecním majetku v celkové výši 5,6 milionu Kč.

Myslete na budoucnost, pojistěte si majetek!

Následuje okres Děčín s 387 škodami za 52 milionů Kč a Česká Lípa s 354 škodami za 39 milionů Kč. Jak v okrese Děčín, tak Česká Lípa evidujeme několik velkých škod. Největší škody voda způsobila ve Velkém Šenově a Rumburku. Z okolí Ústí nad Labem nám klienti nahlásili 56 škod za 6,5 miliony Kč.
Postiženy byly také východní Čechy, Vysočina a střední Čechy. V okrese Trutnov máme 26 škod za 4,2 milionu Kč. Zde výši škod ovlivňuje zejména škoda za 2 miliony Kč, kterou voda napáchala na výrobním areálu jedné Trutnovské firmy. V okrese Chrudim voda napáchala 48 škod za 3,3 milionu Kč. Většinou se jedná o poškozené rodinné domy, přičemž největší škodu evidujeme ve Slatiňanech.

I nadále mohou klienti škody hlásit na infolince Kooperativy 841 105 105, on-line na www.koop.cz či na libovolném obchodním místě

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.