« Zpět

Každá desátá škoda je v zimě způsobena vlivem pádu sněhu a ledu na vůz

| 4. ledna 2012 - 12:12 | Zprávy | Neživotní pojištění

[Tisková zpráva] Ze statistik DIRECT Pojišťovny za zimní měsíce vyplývá, že více než 10 % škod v zimním období je způsobeno vlivem pádu sněhu a ledu na vůz. V tomto období se proto obzvlášť vyplatí mít sjednané také havarijní pojištění, které řidiče chrání i před tímto rizikem. 

[Tisková zpráva] Ze statistik DIRECT Pojišťovny za zimní měsíce vyplývá, že více než 10 % škod v zimním období je způsobeno vlivem pádu sněhu a ledu na vůz. V tomto období se proto obzvlášť vyplatí mít sjednané také havarijní pojištění, které řidiče chrání i před tímto rizikem. DIRECT Pojišťovna nyní navíc novým klientům nabízí 2 měsíce povinného ručení i havarijního pojištění zdarma.
„U škod, ke kterým dojde vlivem pádu sněhu a ledu například ze střechy, zůstává v případě, že řidič nemá sjednané havarijní pojištění, úhrada škody na řidiči. Podobné zimní škody nejsou výjimkou, a proto lze sjednání havarijního pojištění všem řidičům jen doporučit,“ říká Ondřej Havlík, ředitel pro strategii, marketing a vztahy se zákazníky DIRECT Pojišťovny, a dodává: „U DIRECT Pojišťovny získají noví klienti kromě spravedlivé ceny havarijního pojištění šité na míru nyní navíc i dva měsíce povinného a havarijního pojištění zdarma.“

Z nezávislého průzkumu společnosti IBRS, zpracovaného pro DIRECT Pojišťovnu vyplývá, že změna poskytovatele autopojištění se vyplatí 71 % řidičům. Pokud se rozhodnou pro DIRECT Pojišťovnu, mohou si pojištění sjednat jednoduše během několika minut přes internet nebo po telefonu a především ušetřit díky individualizovanému výpočtu pojistné částky. DIRECT Pojišťovna totiž při jejím stanovení zohledňuje nejvíce kritérií ze všech pojišťoven na českém trhu – jedenáct v porovnání s na trhu obvyklými čtyřmi.

DIRECT Pojišťovna navíc při sjednání povinného ručení od 3. ledna do 29. února 2012 nabízí novým klientům dva měsíce povinného a havarijního pojištění zdarma. K němu mohou rovněž zdarma získat i služby AutoHELP a Ochrana bonusu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.